Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Νέες κινητοποιήσεις για τα μεταλλεία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές

Κάλεσμα για συμμετοχή των Θεσσαλονικέων στη διαδήλωση του Σαββάτου απηύθυναν οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στο στούντιο της ΕΤ-3, στη Θεσσαλονίκη.

 Κατήγγειλαν ως άδικη την προφυλάκιση τεσσάρων συγχωριανών τους και σημειώσαν ότι άργησε η αποφυλάκισή τους.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι των κατηγορούμενων κατοίκων προανήγγειλαν ότι θα προβούν σε νομικές ενέργειες, όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και στην Ε.Ε. σχετικά με τις άδειες εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να αποφανθεί η Ολομέλεια του Εφετείου Θεσσαλονίκης για την ανάθεση ή μη της υπόθεσης σε εδικό εφέτη ανακριτή.



Πηγή: efsyn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *