Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η πρωτιά στα χέρια του - Γράφει ο Τάσος Κ.

Γράφει ο Τάσος Κ.


Αυτό που ήθελε πήρε ο ΠΑΟΚ χθες μέσα στην Αστάνα και πλέον η υπόθεση πρόκριση ανήκει στο παρελθόν μετά και την επίτευξη του στόχου του.

Ο δικέφαλος με το διπλό αυτό κρατάει την πρωτιά στα χέρια του, αφού με νίκη την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Τούμπα επί της Άλκμααρ θα τύχει καλύτερης κλήρωσης για τους "32" της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι αποφασιστικός, με πολύ καλή εικόνα στο α' μέρος και περισσότερα τρεξίματα από τον αντίπαλο. Είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλο το ενενηντάλεπτο με αποτέλεσμα να μην αφήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Σαχτέρ να αντιδράσει και να αποκτήσει ρυθμό στον αγώνα.

Ο Τζαβέλλας χρησιμοποιήθηκε για δεύτερη φορά ως κεντρικός αμυντικός και αν εξαιρέσεις τους ψηλούς αντιπάλους που είχε να αντιμετωπίσει μαζί με τον Κατσουράνη και το συγκεκριμένο παιχνίδι της Σαχτέρ με τις ψηλές μπαλιές, μπορούμε να πούμε ότι τα κατάφερε μια χαρά. Στοχ, Λούκας και Νίνης ήταν σαφώς πιο ανεβασμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με διάρκεια στην απόδοση τους και με διάθεση να γίνουν απειλητικοί. Και ιδιαίτερα ο Ισπανός εκτός ότι πέτυχε και το γκολ, μέτρησε και δύο - τρεις πολύ καλές ενέργειες στην αντίπαλη εστία.


LIKE
Ο Κίτσιου ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας. Πέτυχε το δεύτερο γκολ, έτρεξε πάρα πολύ στην γραμμή και είχε μια πολύ καλή απόδοση όπως και στο ματς με τον Άρη. Έχει κερδίσει σίγουρα την εμπιστοσύνη του Στέφενς και αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλείας του. Επίσης ο "αθόρυβος" Γλύκος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚαποδεικνύει ότι είναι δουλευταράς και παρά τους χαμηλούς του τόνους μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα όποτε αυτή τον χρειαστεί.


DISLIKE
Ένα νεκρό 15λεπτο της ομάδας στο β' ημίχρονο ήταν αρκετό στο να δώσει την ευκαιρία στην Σαχτέρ να γίνει πολύ απειλητική και παραλίγο να πετύχαινε και κάποιο τέρμα. Και αυτό γιατί οι ομάδα δεν κράτησε την μπάλα σχεδόν καθόλου στα πόδια της, χάνοντας τον ρυθμό που είχε μέχρι τότε.


Comment
Η ομάδα πλέον θα περιμένει την Άλκμααρ στην Τούμπα να την κερδίσει και να πανηγυρίσει την πρώτη θέση στον όμιλο της. Θα είναι μια επιτυχία φέτος για την ομάδα του Στέφενς και θα έχει πολλά οφέλη όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και στο κίνητρο των παικτών να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στο Europa.
 
 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *