Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ILLUMINATI - ΠΑΟΚ 0-2 και στους 32! - Γράφει ο Geo E.

Γράφει ο Geo E.


Ο ΠΑΟΚ με καλό ποδόσφαιρο στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα, στην παγωμένη αλλά ζεστή για τους παίκτες Αστάνα κατάφερε και κέρδισε τους Καζάκους της Καραγκαντί με 0-2 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
 
 Τα γκολ για την ομάδα μας τα πέτυχαν οι Λούκας και το πουλέν ο Στελάκης ο Κίτσιου στέλνοντας έτσι την ομάδα στους "32" του Europa League.H νίκη αυτή διατηρεί την ομάδα αήττητη εδώ και 9 αγώνες και την χρίζει ως φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον 12ο όμιλο κάτι που σημαίνει πως τοποθετείται αυτόματα στο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση του Δεκέμβρη.Η 11άδα που ξεκίνησε τον αγώνα ο ΠΑΟΚ ήταν ίδια σχεδόν με αυτήν του πρόσφατου ματς με τον συμπολίτη.Οι αλλαγές ήταν των 3 παικτών του κέντρου και μπροστά Στοχ,Λούκας και Νίνη που ξεκίνησαν βασικοί εν αντιθέση με το τελευταίο ματς.Παράσταση για έναν ρόλο το 1ο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να είναι πολύ καλός,με καλή κυκλοφορία της μπάλας και φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.
 
Από τις κάμποσες ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου αυτή που ξεχωρίζει είναι της συνεργασίας του Λούκας με τον Στοχ με τον τελευταιο να πλασάρει από πλάγια και να ανγκάζει σε καλή απόκρουση τον γκολκίπερ της Σαχτιόρ. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με τους ίδιους 11 στον αγωνηστικό χόρο με σκοπό να κάνει γκολ.Αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό όπου ο αγώανς είχε υψηλό τέμπο και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω.Κάπου στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε το γκολ για την ομάδα μας με τον Λούκας σε προσπάθεια του να σεντράρει από αριστερά προς τον Νίνη να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ.Το γκολ του Ισπανού ήταν εκπληκτικό όσο κατά λάθος και αν ήταν.Καθώς η ώρα περνούσε ο ΠΑΟΚ άρχισε να κατεβλαζει ρυθμούς και η Σαχτιόρ πήρε την απόφαση να πιέσει,να τα δώσει όλα για να πετύχει το γκολ που θα φέρει την ζυγαριά στη μέση.Η Σαχτιόρ μέχρι και το 70 περίπου έχασε δύο πάρα πολύ καλές ευκαιρίες.
 
Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός και ευτυχώς γι'αυτόν δεν έγιναν γκολ.Αφού η Σαχτιόρ δεν κατάφερνε να παραβιάσει την εστία του πάρα πολύ καλού και αδικημένου κατ'εμέ( το έχω αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο ) Γλύκου ο Στελάκης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα που λέμε και στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης με μία κούρσα από δεξια,απ'αυτές που σηνυθίζει,βρέθηκε στην περιοχή και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.Μ'αυτά και μ'αυτά η λήξη φέρνει τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση,στους 32 του Ουέφα,διεκδικεί την πρωτιά σε 2 εβδομάδες με την Αλκμαάαρ στην Τούμπα,έφερε ηρεμία στην ομάδα,χαμόγελα στον καπετάνιο μας Χουμπ Στέφενς αλλά και στον ιδιοκτήτη του καραβιού Ιβάν Σαββίδη.
 
Από τους διακριθέντες της αναμέτρησης οι Κίτσιου που για κόμη ένα ευρωπαικό ματς είναι εξαιρετικός,ο Τζαβέλλας ο οποίος για 2ο συνεχομενο ματς παίζει σαν στόπερ και τα πάει περίφημα, ο Γλύκος αλλά και οι Λούκας και Στοχ που δείχνουν πως μετά τα όσα προηγήθηκαν αρχίζουν να πατάνε στα πόδια τους γερά.Επόμενο ματς με τον ΠΑΣ στην Ήπειρο την ερχόμενη Δευτέρα.Πάμε γιατο 2πλό και βλέπουμε!Μέχρι τότε καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο με ξύδια.

Υ.Γ Εσείς οι 6 ήρωες των 6000 χιλιομέτρων.. Ευγε ΠΑΟΚΙΑ μου,είμαστε λίγοι μπροστά σας.

Υ.Γ Βρε τον αλήτη των εκφωνητή..Να πει την αλήθεια;Πως το τόλμησε...

Υ.Γ Εσυ Στελάκη αγόρι μου θα αφήσεις εποχή...




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *