Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ένα βήμα πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη

Αποφασισμένη να συμβάλει με «όλες τις πολιτικές μου δυνάμεις» στην «ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης», η οποία τώρα «εκφράζεται με βασικό κορμό το ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε τη Δευτέρα η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

Τα νέα σχόλια της κ. Τζάκρη έρχονται σε λίγες ώρες αφότου χαρακτήρισε «γελοιότητες» τα περί συμφωνίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση. Η εν λόγω στάση της οδήγησε στη διαγραφή της από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας για το τι πρέπει να πράξουν οι βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης μπροστά σε ενδεχόμενο νέο πακέτο μέτρων, η κ. Τζάκρη είπε: «Οι βουλευτές δεν είναι πρόβατα, πρέπει να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών τους».

Τέλος, η κ. Τζάκρη έστρεψε τα βέλη της κατά της «διαπλοκής», η οποία όπως είπε στρέφεται «προσωπικά προς τον κ. Τσίπρα», παρομοιάζοντάς την με την «λυσσαλέα επίθεση» που δεχόταν παλαιότερα ο Ανδρέας Παπανδρέου.

«Η επίθεση απο τους Πάπες της διαπλοκής, τα Μέσα του συστήματος, προσωπικά προς τον κ. Τσίπρα δείχνει τον πανικό τους μπροστά στη προοπτική της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης που όμως αυτή τη φορά δεν την έχουν στο τσεπάκι τους τα λαμόγια. Αυτή η λυσσαλέα επίθεση είναι η ίδια επίθεση που δέχονταν τη δεκαετία του 80' ο Ανδρέας Παπανδρέου», κατέληξε η ανεξάρτητη βουλευτής.



Πηγη: skai.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *