Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τζαμτζής: Μπορώ και χωρίς βουλευτική αποζημίωση (vid)

Η περίφημη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δάνη Τζαμτζή περί βουλευτών που κάνουν «το σκ*τό τους παξιμάδι» επειδή αμείβονται… μόνο με 5.500 ευρώ το μήνα από μόνη της λέει πολλά. Όμως το… sequel της δήλωσης αυτής λέει ακόμα περισσότερα.



Ο κ. Τζαμτζής ανέφερε: «Ξέρω πολύ καλά τι περνάει ο κόσμος και, αν αγωνίζομαι σήμερα για κάποια θέματα, αγωνίζομαι για τον κόσμο.

Παράλληλα, ο κ. Τζαμτζής τόνισε: «Με 2.000 ευρώ, έχοντας να καλύψω τα έξοδα όλα αυτά, γραφείου, μετακινήσεων...,επειδή δεν είμαι πλούσιος, δεν θα κατέβω. Είναι πολύ απλό».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζαμτζής υπογράμμισε: «Καταθέτω πρόταση να σταματήσει η λειτουργία των γραφείων, να πάψουν οι βουλευτές να έχουν γραφεία στα χωριά τους και να έχουν, όπως σήμερα τους δίνει η Βουλή, στην Αθήνα. Θα μπορούσε άνετα να διασφαλίσει, να εξασφαλίσει η Βουλή 2.000 ευρώ από κάθε βουλευτή μείον απ' ό,τι του δίνει σήμερα».




πηγη:koutipandoras

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *