Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τσίπρας: Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Την αλλαγή του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ όπως αυτή είχε συμφωνηθεί στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε επιστολή του προς τον Ευάγγελο Μειμαράκη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, τον ενημέρωσε πως από την 1η Ιανουαρίου του 2014 το όνομα του κόμματος αλλάζει και από ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, θα μετονομαστεί σε Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (δηλαδή από ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ΣΥΡΙΖΑ σκέτο).

Η εν λόγω αλλαγή, είχε αποφασιστεί στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος τονίζει ο κ. Τσίπρας ο οποίος παράλληλα αναφέρει ότι «έμβλημα του κόμματος είναι πεντάκτινο κίτρινο αστέρι πίσω από τρεις κυματίζουσες σημαίες χρώματος - κατά σειρά- κόκκινο, πράσινο και μωβ, που εδράζονται στη λέξη ΣΥΡΙΖΑ».


Πηγη: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *