Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ένα εκατομμύριο ανασφάλιστα Ι.Χ. στην Ελλάδα

Στο ένα εκατομμύριο ανέρχονται τα ανασφάλιστα οχήματα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κλάδου Αυτοκινήτων της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, Κ. Μπερτσιάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπερτσιάς, η Πολιτεία αναμένεται να προχωρήσει σύντομα σε ηλεκτρονική διασταύρωση για τα ασφαλισμένα οχήματα με τα κυκλοφορούντα για να επιβάλει αυτόματα τα πρόστιμα που προβλέπει η νομοθεσία.

Σημείωσε ακόμη ότι θα κατατεθεί νόμος στη Βουλή για τη μη αυτόματη ανανέωση των συμβολαίων. "Θα αλλάξει ο νόμος και ουσιαστικά το συμβόλαιο για το αυτοκίνητο, όπως όλα τα άλλα, σε άλλους κλάδους, έχουν λήξη και δεν θα έχει αυτόματη ανανέωση, αν δεν έχουν πληρωθεί τα ασφάλιστρα", δήλωσε, προσθέτοντας ότι με εγκύκλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν δίνεται πιστωτική περίοδος στους πελάτες, όπως γινόταν.









ΠΗΓΗ: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *