Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ένας τρυφερός και προστατευτικός φίλος... (pics)

Πολλοί γονείς ανησυχούν πώς θα τα πάει το παιδί τους με τα κατοικίδια και πάντα είναι διστακτικοί στην πρώτη τους συνάντηση μαζί του! Ο Chris Lowe και η σύζυγός του Miriam πάντως δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, καθώς αμέσως μόλις έφεραν στο σπίτι το πρώτο τους μωρό φρόντισαν να το φέρουν σε επαφή με το 4 χρόνων σκυλί τους, ένα corgi εν ονόματι Wilbur. Και εκείνος μαγεύτηκε από το μωρό χωρίς δεύτερη σκέψη!





«Αμέσως έδειξε την αγάπη του στο μωράκι, πήγαινε κοντά στο κεφαλάκι του και ακουμπούσε τη μουσούδα του στην κουβέρτα και κοιμόταν δίπλα του. Τώρα πια η κορούλα μας και ο Wilbur είναι αχώριστοι φίλοι. Με ακολουθεί παντού στο σπίτι όταν την κρατάω αγκαλιά και περιμένει υπομονετικά να την ταΐσω, να την κάνω μπάνιο και μόλις τη βάλω στο κρεβάτι πηγαίνει αμέσως κοντά της. Κι όταν κλαίει τρέχει να μας ειδοποιήσει. Νομίζω περιμένει να μεγαλώσει για να παίζουν μαζί…», λέει η μαμά.






















http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *