Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Εξαγωγή κονδύλων πατάτας και φυτών από την Πέλλα προς τη Ρωσική Ομοσπονδία

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καλεί τους ενδιαφερόμενους για την εξαγωγή κονδύλων πατάτας που προορίζονται για σπορά και φυτών προς φύτευση από τη χώρα μας προς τη Ρωσική Ομοσπονδία (Ρωσία, Καζακστάν, Λευκορωσία), να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στα γραφεία της υπηρεσίας μέχρι 21/03/2014. 

Τα αιτήματα θα υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα στήριξης των εξαγωγών αυτών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της υπηρεσίας στην Έδεσσα (τηλ. 2381351293/294), στα Γιαννιτσά (τηλ. 2382084412), στην Σκύδρα (τηλ. 2381089324) και στην Αριδαία (τηλ. 2384021330).




Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 

Τρύφων Τσαντάκης 





ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *