Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Έναρξη νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων VOUCHER για άνεργους

Το γραφείο τύπου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων VOUCHER για άνεργους διαφόρων κοινωνικών ομάδων και ηλικιών.

Εν όψει του νέου VOUCHER 18 έως 29 ετών, που αναμένεται σύντομα, όσοι έχουν ενεργή κάρτα ανεργίας ή μπορούν να εκδώσουν νέα, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αδειοδοτημένους φορείς κατάρτισης στην Έδεσσα, ώστε να συμπληρώσουν την αίτησή τους έγκαιρα και να έχουν προνομιακή θέση στους τελικούς πίνακες κατάταξης.

Πληροφορίες – Αιτήσεις:

- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (COMPUTER STUDIES) Αγγελή Γάτσου 15 Έδεσσα Τηλ:2381051119 www.csedessa.gr, www.facebook.com/csedessa

-Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.) Φιλίππου 32 Έδεσσα Τηλ:2381026183 www.elkedim.gr



Με εκτίμηση

Αντώνης Μπουρδάνης

Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *