Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

11ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Διευθύνσεων: Θετικές εμφανίσεις για την Α.Δ. Πέλλας

Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα επέστρεψε από το Κιλκίς η αποστολή της Α.Δ. Πέλλας, επανεμφανιζόμενη σε τουρνουά μετά από δύο χρόνια απουσίας. 

Παρά τις υπηρεσιακές δυσκολίες οι αστυνομικοί της Έδεσσας έδωσαν το παρόν σε μια άρτια διοργάνωση για την οποία αξίζουν τα εύσημα στους υπεύθυνους αστυνομικούς του Κιλκίς και του Παραρτήματος της Αθλητικής Ένωσης Βορείου Ελλάδας. 

Στον πρώτο της αγώνα η ομάδα της Πέλλας έβαλε δύσκολα στην μετέπειτα πρωταθλήτρια του τουρνουά και οικοδέσποινα Α.Δ. Κιλκίς χάνοντας στις λεπτομέρειες με 68-58 σε ένα αγώνα που το σκορ εναλλασσόταν συνεχώς. Η γηπεδούχος ομάδα στηριζόμενη στους πολλούς εν ενεργεία παίκτες της (Εύαθλος, Γουμένισσα) είχε περισσότερες δυνάμεις στο τέλος και επικράτησε δύσκολα. 

Ο δεύτερος αγώνας αποδείχτηκε περισσότερο εύκολη υπόθεση απ' ότι αναμενόταν με αντίπαλο τη συμπαθή ομάδα της Α.Δ. Βοιωτίας με τους αστυνομικούς της Πέλλας να επικρατούν με 62-23.


Α.Δ. Πέλλας- Α.Δ. Κιλκίς 58-68
Α.Δ. Πέλλας(Χριστοδούλου): Μπακύρτσης 3, Δεβετζής, Παπαΐδης 19(1 τριπ.), Αναστασιάδης 13, Σίπκας 2, Κακμέζης 18(2 τριπ.), Ουρτζάνης 2, Χατζηγιάννης 1.


Α.Δ. Πέλλας - Α.Δ. Βοιωτίας 62-23
Α.Δ. Πέλλας(Χριστοδούλου): Καραγιοβάννης 13, Κοεμτζόγλου 12, Ουρτζάνης 8, Δεβετζής 15, Παπαΐδης 14.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *