Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Νεκρός ο Φερναντάο από συντριβή ελικοπτέρου

Magnify ImageΤα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου που παρέσυρε στο θάνατο τον 36χρονο Βραζιλιάνο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ιντερνασιονάλ και της Μαρσέιγ, Φερνάντο Λούσιο ντα Κόστα, ή αλλιώς Φερναντάο, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Κεντρική Βραζιλία τα ξημερώματα.


Τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου που παρέσυρε στο θάνατο τον 36χρονο Βραζιλιάνο και ακόμη τέσσερα άτομα, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.


«Θλίβομαι για τον θάνατο του Φερναντάο, έναν ήρωα για όλους τους οπαδούς της Internacional και όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Στο γήπεδο ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής, εκτός γηπέδου ήταν παράδειγμα ανθρώπου και χαρακτήρα» έγραψε στο twitter, η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρουσέφ.


Ο Φερναντάο έχει κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων το 2006, ενώ είχε συνολικά 190 εμφανίσεις και 77 γκολ το διάστημα 2004-2008.





Πηγή:lifo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *