Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Έδεσσας

Συνεδριάζει στο Δημαρχείο Έδεσσας την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 14:00 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1. Εξέταση αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση του άρθρου 51 παρ. 3 του Ν.4257/2014.

2. Επιβολή δικαιώματος βοσκής οικονομικού έτους 2014.

3. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμού των όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων των Νομικών Προσώπων του Δήμου «ΔΗΚΕΔΕ ΚΑΙ ΕΥ ΖΗΝ» και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού.

4. Απευθείας ανάθεση μελέτης με τίτλο «Τροποποίηση αρχιτεκτονικής μελέτης εφαρμογής οικίας Τσάμη στο Βαρόσι κατόπιν ευρημάτων της 11ης Ε.Κ.Β. και ΙΖ Ε.Ν.Μ», προϋπολογισμού 1.923,36 €, (ΚΑ 30/7411.001-ΣΑΤΑ).

5. Απευθείας ανάθεση έργου με τίτλο «Κατασκευή αρδευτικού δικτύου γηπέδου Μεσημερίου», προϋπολογισμού 8.000,00 €, (ΚΑ 15/7326.007-ΠΔ).

6. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης (πρόχειρος διαγωνισμός) και συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή μηχανημάτων άρδευσης Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας» (ΚΑΕ 25/7336.033-ΣΑΤΑ).

7. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης (πρόχειρος διαγωνισμός) και συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή μηχανημάτων άρδευσης Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας» (ΚΑΕ 25/7336.034-ΣΑΤΑ).

8. Επικύρωση Πρακτικού Δημοπρασίας για την «Προμήθεια τεμαχιστή ογκωδών απορριμμάτων».

9. Παραλαβή μελέτης "Τεχνικές Μελέτες για τα έργα ενεργειακή αναβάθμιση 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας Έδεσσας ,β) Ενεργειακή αναβάθμιση 3ου Γυμνασίου Έδεσσας"

10. Παραλαβή μελέτης "Μελέτη πυρασφάλειας Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας"

11. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών επέκτασης και βελτίωσης δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Έδεσσας.



Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *