Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΤΡΕΛΟ – Είδε τον νεκρό πατέρα του στο Google Street View!

Με μία τεράστια έκπληξη ήρθε αντιμέτωπος ο Γιώργος Αεράκης, πρώην πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών και αντιδήμαρχος του Ηρακλείου Κρήτης, όταν επισκέφτηκε την…
εφαρμογή Street View, της Google, θέλοντας να δει το πατρικό του σπίτι, στην οδό 13ης Αυγούστου στα Ανώγεια.

Όπως σχολιάζει ο ίδιος στο facebook, «Δοκιμάζω την νέα εφαρμογή instant street view της google. Ψάχνω το σπίτι μας στ´ Ανώγεια. Να και ο πατέρας μου που μας έχει αφήσει ενάμιση χρόνο τώρα, να απολαμβάνει την μοναξιά του. Τουλάχιστον έτσι νόμιζε, ότι ήταν μόνος. Διότι ο μεγάλος αδελφός είναι παντού! Είναι καλοκαίρι (αν κρίνω από την κατάσταση της μουριάς, που ο ίδιος φύτεψε) 3 ή 4 καλοκαίρια πριν»!

2222

aerakis_739103097



Πηγή:trelokouneli.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *