Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

«No pay, no play», το είπαν και το έκαναν οι παίκτες του Καμερούν

Καμερούν
Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο θεωρείται ύψιστη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Οι διεθνείς παίκτες του Καμερούν, ωστόσο, προτάσσουν την αξιοπρέπειά τους κάνοντας πράξη την απειλή τους να μην ταξιδέψουν για τη Βραζιλία, διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για τη μη καταβολή των χρημάτων που τους οφείλει η Ομοσπονδία.

Οι ποδοσφαιροπαράγοντες αυτής της αφρικανικής χώρας τους είχαν υποσχεθεί πως θα κατέθεταν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ, ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Ως απάντηση οι διεθνείς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τους αγώνες μέχρι να λάβουν τα λεφτά που είχαν συμφωνήσει.




πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *