Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Καρασμάνη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει:


«Κύριε Υπουργέ, 

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την ανάθεση από τον Πρωθυπουργό της θέσης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η επιλογή της Κυβέρνησης δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, αναγνωρίζει το έργο σας και δημιουργεί θετική προοπτική για την αγροτική οικονομία στην Ελληνική Περιφέρεια και, ειδικότερα, στην Π.Ε. Πέλλας. Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, καλή θητεία και ελπίζω στη συνεργασία μας για τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα στην Πέλλα και στην Κεντρική Μακεδονία. 


Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *