Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Σκύλος δάγκωσε και έστειλε στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικούς

αστυνομίαΣτο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις αστυνομικοί, μετά από επίθεση σκύλου, που δέχτηκαν το πρωί της Τρίτης στους Αμπελόκηπους. Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε στις 9 το πρωί, όταν κάτοικοι της περιοχής, από την οδό Λακωνίας, τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση και κατήγγειλαν ότι ένας άνδρας, ο οποίος ήταν εμφανώς μεθυσμένος, ενοχλούσε τον κόσμο, ενώ είχε και έναν σκύλο, που γάβγιζε και ήταν απειλητικός.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό, με τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν τον άνδρα. Εκείνος όμως αντιστάθηκε, ενώ ταυτόχρονα ο σκύλος του επιτέθηκε στους αστυνομικούς, δάγκωσε τους δύο στα πόδια και τον τρίτο, ο οποίος κατάφερε τελικά να τον πιάσει, τον δάγκωσε στα χέρια. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων.



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *