Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Πέλλας

Το Επιμελητήριο Πέλλας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις (Α.Π. Κ2-1244/14 και Κ2-2859/14) για τη δυνατότητα υποβολής εκ μέρους των ΑΕ των πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων της 29/6/2014 και της 30/06/2014 την 21/7/2014 χωρίς την συνυποβολή παραβόλου για δημοσίευση στο ΦΕΚ, επισημαίνουμε, προκειμένου να μην υπάρξει παρερμηνεία ότι:


• Πρακτικά Γ.Σ. και Δ.Σ. της 29/6 και 30/6 μπορούν να υποβληθούν την 20/7 και 21/7 ηλεκτρονικά χωρίς τέλος για δημοσίευση στο ΦΕΚ
• Πρακτικά Γ.Σ. και Δ.Σ. της 29/6 και 30/6 μπορούν να υποβληθούν την 21/7 στην Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου χωρίς τέλος για τη δημοσίευση στο ΦΕΚ.
• Πρακτικά Γ.Σ. και Δ.Σ. της 29/6 και 30/6 που θα υποβληθούν εντός της 20ήμερης προθεσμίας αλλά όχι τις ανωτέρω αναφερόμενες ημερομηνίες, πρέπει να συνοδεύονται με τέλος δημοσίευσης στο ΦΕΚ.
• Πρακτικά Γ.Σ. και Δ.Σ. της 28/6 και παλαιότερα υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά είτε στην Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου με τέλος για τη δημοσίευση στο ΦΕΚ.
• Πρακτικά Γ.Σ. και Δ.Σ. της 1/7 και μεταγενέστερα υποβάλλονται μέσα σε 20ήμερη προθεσμία. 

Εφόσον η υποβολή γίνει από την 20/7 και μετά, είτε ηλεκτρονικά είτε στην Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου δεν απαιτείται τέλος για τη δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Παρακαλούνται όλες οι ΑΕ μέλη ή μη του Επιμελητηρίου Πέλλας να έρθουν σε άμεση επαφή με τους λογιστές τους έτσι ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία δημοσίευσης των πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων στο ΦΕΚ.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *