Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Γιάννης Σηφάκης: ''O κάμπος της Υδραίας καίγεται από την ανευθυνότητα και την ευθυνοφοβία''

Ο Γιάννης Σηφάκης ζητά να γίνει άμεση συνάντηση Δ.Πασόη - Δ. Μπίνου - Γ. Σηφάκη με συμμετοχή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του τοπικού συμβουλίου Αριδαίας-Υδραίας για άμεση λύση του προβλήματος με την κατασκευή του αναχώματος για την άρδευση των αγροκτημάτων Υδραίας- Αριδαίας

Η άμεση λύση υπάρχει αρκεί να επικρατήσει η κοινή λογική και να πάψει η ανευθυνότητα και η ευθυνοφοβία

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας κ. Αβραάμ Δημήτριο, με κατοίκους της Υδραίας, με τον μελετητή που αδειοδότησε το ανάχωμα καθώς και με εργολάβους για το φλέγον πρόβλημα του αναχώματος στον Αλμωπαίο για την άρδευση του αγροκτήματος κυρίως της Υδραίας αλλά και τμήματος του αγροκτήματος της Αριδαίας. 

Εκ μέρους των κατοίκων εκφράστηκε η αγανάκτηση τους για την ανευθυνότητα και την μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του που έχει ήδη καταστρέψει παραγωγές και κινδυνεύει να καταστρέψει πολύ περισσότερες αν εξακολουθήσει λίγο ακόμη η κατάσταση να μένει ως έχει. 

Ο Γιάννης Σηφάκης αφού στηλίτευσε την ανεύθυνη στάση της δημοτικής αρχής για την μεγάλη καθυστέρηση και την ευθυνοφοβία της ακόμη και αυτή την κρίσιμη στιγμή για άμεση λύση προτείνει άμεση συνάντηση την Δευτέρα 14 Ιούλη των Δ. Πασόη - Δ. Μπίνου - Γ. Σηφάκη μαζί με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και του τοπικού συμβουλίου για την λήψη αποφάσεων στο κρίσιμο αυτό θέμα. Ο Γιάννης Σηφάκης θεωρεί ότι με την εμπειρία του στην διαχείριση έργων σε χείμαρρους και στην διαχείριση εργολάβων θα βοηθήσει αποφασιστικά στην εξεύρεση άμεσης λύσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *