Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Σήμερα η τελευταία ημέρα συμπλήρωσης μηχανογραφικών - Φόβοι για υπερφόρτωση

Σήμερα λήγει η διορία για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου και στο Υπουργείο Παιδείας υπάρχει ανησυχία για υπερφόρτωση του συστήματος, καθώς πολλοί υποψήφιοι έχουν καθυστερήσει να υποβάλουν τα δελτία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας, είχαν κατατεθεί ηλεκτρονικά στη σχετική θύρα του site του Υπουργείου Παιδείας, ελάχιστα μηχανογραφικά.

Περίπου 37.000 μηχανογραφικά είχαν οριστικοποιηθεί έως 10/7. Στο Υπουργείο Παιδείας επικρατεί ανησυχία καθώς δεν έχουν οριστικοποιηθεί περισσότερα από 60-70.000 μηχανογραφικά και αναμένεται οι περισσότεροι υποψήφιοι να σπεύσουν τις τελευταίες μέρες για οριστικοποίηση προκαλώντας ενδεχομένως προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής.



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *