Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Το ialmopia.gr κοντά σας στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα

Το 20ο Μουντιάλ ανήκει πια στην ιστορία. Ήταν σίγουρα το πιο συναρπαστικό της τελευταίας 20ετίας κι ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. 

Τον τελευταίο μήνα ενημερωθήκατε μέσα από τα άρθρα του ialmopia.gr για όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό. Με τις αναγγελίες των αγώνων καθώς και με ανάλυση και βίντεο με τα γκολ έπειτα από κάθε ματς, θελήσαμε να σας μεταφέρουμε τη δική μας οπτική για τα παιχνίδια, κι όχι μια απλή αντιγραφή κάποιας ανάλυσης από ένα αθλητικό site. Πιστεύουμε ότι καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να σας αφήσουμε ικανοποιημένους, κι υποσχόμαστε ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας στις επόμενες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. 

Το ialmopia.gr θα είναι κοντά σας με άρθρα κι αναλύσεις των συντακτών του σε όλα τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού, και φυσικά οπουδήποτε υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον. 

Ραντεβού τον Αύγουστο λοιπόν, με το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και την προσπάθεια της ''Επίσημης Αγαπημένης'' για διάκριση!

Με εκτίμηση, 
η συντακτική ομάδα του:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *