Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 26/8 τα Ζώδια!

Αν θέλεις να σε αγαπούν πρώτα να αγαπάς.



Γενικά: Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αν και υπάρχει ένας παράγοντας που δεν σε αφήνει να δεις ακριβώς την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι ότι ενώ βλέπεις ξεκάθαρα την αλήθεια μια ψευδαίσθηση δεν σε αφήνει να την εφαρμόσεις.
Ερωτικά: Αν σχετίζεσαι με Παρθένο ή Ιχθύ θα υπάρξει μια στιγμή που η σχέση θα φανεί και στους δυο σας πολύ ουτοπική, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Από την άλλη ο Ταύρος έχει σταματήσει κάθε επαφή μαζί σου ή μπορεί να έχει απομακρυνθεί για δικούς του λόγους.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάλε κάτω τη λογική αλλά και την ανάγκη που έχεις για δουλειά και σταμάτα να αρνείσαι αν σου προτείνουν κάτι που νιώθεις ότι δεν σε εκφράζει. Στην πορεία θα βρεις και την προσωπική σου έκφραση. Προς το παρόν δέξου την πρόταση.




Γενικά: Έχεις με το μέρος σου κάποιες τρέχουσες καταστάσεις και συγχρόνως βάζεις πολλά πράγματα στην θέση τους. Αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις χρόνο και συγχρόνως να βρεις τον εαυτό σου πιο εύκολα. Η ασφάλεια που νιώθεις σου δίνει δύναμη να προχωρήσεις σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες όμως είναι απαραίτητες.
Ερωτικά: Παρόλο που αυτόν τον καιρό πετάς στα σύννεφα, έχεις ένα δεδομένο που δεν σε αφήνει να εκφραστείς από την καρδιά σου. Ο λόγος είναι ότι δοκιμάζονται τα αληθινά σου συναισθήματα. Κυρίως ο Σκορπιός βάζει ένα φρένο στη συμπεριφορά απέναντί σου. Πιθανόν να έχει μια έντονη υπερβολή και μπορεί να σου δημιουργήσει αποστάσεις ή απομόνωση. Όμως δεν θα σε κάνει να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι ερωτικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις καλύτερα όταν δεν κάνεις υπερβολές ή κάποιες κινήσεις που μετά θα κριτικάρεις τον εαυτό σου άγρια. Όμως, με το γερό ένστικτό που σε ακολουθεί σκέφτεσαι σωστά τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για θέματα ενός ακινήτου ή ενός κεφαλαίου το οποίο εσύ διαχειρίζεσαι.




Γενικά: Έχεις κάποια ανησυχία γιατί βλέπεις ότι όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγο καιρό. Υπάρχει μια δυσκινησία από το γύρω περιβάλλον σου και, ενώ βλέπεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα, υπάρχει κάτι βαρύ που σε πονάει. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες θα βρίσκεσαι αλλού για αλλού γιατί πιθανόν να μην έχεις αποφασίσει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να είσαι καλά.
Ερωτικά: Υπάρχουν προβλήματα κυρίως με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που παίζει και τον ρόλο του προστάτη στην ζωή σου. Αν θέλεις να αποφύγεις τις συγκινήσεις και τις εντάσεις να μη μιλήσετε καθόλου για το παρελθόν γιατί μπορεί να πονάει και τους δυο. Με την Παρθένο μπορεί να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θέλεις να έχεις ένα καθαρό πεδίο γύρω σου, σε βοηθάει να μη χρησιμοποιήσεις ημίμετρα που δεν είναι και η καλύτερη λύση. Επενδύοντας και δημιουργώντας μια νέα αρχή στην καθημερινότητα σου, θα νιώσεις δύναμη γιατί θα ξέρεις με τι έχεις να δουλέψεις. Μόνο πρόσεξε αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες για τυχόν λανθασμένες επιλογές ή συνεργασίες.




Γενικά: Η αναφορά που θέλεις να κάνεις πάνω σε μια προσωπική ιστορία θα σου δώσει ένα ξεκάθαρο κίνητρο. Αυτό σε ενδιαφέρει περισσότερο από όλα γιατί γενικά θα έχεις μια προσγειωμένη συμπεριφορά και θα ταξιδέψεις περισσότερο ή θα γίνεις πιο ανοικτός/ή σε θέματα προσφοράς ή πληροφοριών. Το ότι μπορεί να βοηθάς ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα σε κάνει να νιώσεις έντονα συναισθήματα και συγχρόνως θα έρθετε πιο κοντά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κριτικάρεις τη συμπεριφορά των άλλων όταν δεν μπορείς να τη δικαιολογήσεις.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι κάτι πρέπει ή να προσφέρεις ή να σου δώσουν σε πρακτικό επίπεδο και αν δεν συμβεί αυτό κάπως θα ενοχληθείς, κυρίως από τον Τοξότη που δεν θέλεις να εγκλωβιστεί προσφέροντας κάτι που δεν του αρέσει. Το Λιοντάρι εξακολουθεί με τον τρόπο του να σε κάνει να ζεις μέσα από τα δικά του μάτια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες χρειάζεται να τελειώσεις αυτές τις ημέρες για να μην αφήσεις πίσω σου μισές δουλειές. Η συμφωνία που έχει γίνει μ' ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα κρατηθεί μέχρι το τέλος και αυτό θα σου λύσει τα χέρια.




Γενικά: Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να ασχοληθείς για λίγο με πιο πεζά πράγματα. Έχεις τη δικαιολογία της δημιουργίας και της καλής διάθεσης αλλά αυτό δε σε σώζει από τις αγγαρείες που χρειάζεται να αναλάβεις.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι κάτι πρέπει να κάνετε από κοινού κυρίως με τον Ιχθύ, για να βιώσετε τη σχέση. Μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να δεις μια νέα πραγματικότητα αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Με τον Τοξότη μπορεί να υπάρξουν κόντρες στο θέμα κάποιων αποφάσεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις με τη λογική και κυρίως προσγειώνεις αρκετά τα έξοδα σου. Γιατί πιθανόν να τα είχες απογειώσει λόγω κερασμάτων προς τους άλλους αλλά και γενικά εντυπωσιακών εμφανίσεων. Προσωπικά δε θέλεις να κατεβάσεις τον πήχη αλλά βλέπεις ότι χρειάζεται, οπότε αρχίζεις και μετράς ακόμα και τα μικρότερα έξοδα.




Γενικά: Έχεις έντονη γνώμη και από αυτά που λες περιμένεις να δικαιωθείς ή να γίνεις αρκετά πειστικός/ή. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να πείσεις τον εαυτό σου ότι θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή σε πολλά θέματα και κάπως να τον κοροϊδεύεις. Γιατί τελικά υπάρχει μια μικρή ομίχλη στο κεφάλι σου που δε σε αφήνει να εκτελέσεις τις αποφάσεις σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ μπορεί να είναι κάπως χαοτική, γιατί δε δίνει κανένας από τους δύο το στίγμα του μέσα στην καθημερινότητά σας και όλα γίνονται, αν τύχει και αν συναντηθείτε. Χρειάζεται να κάνεις μια νέα αρχή χωρίς όμως συναισθηματικές φοβίες και ανωριμότητα. Η επαφή με Σκορπιό θα είναι κάπως καλύτερη, αρκεί να μην πέσετε και οι δυο στη γκρίνια λόγω των συναισθηματικών ευαισθησιών που έχετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να κινηθείς με έναν τρόπο πολύ πιο δυναμικό ή και επιθετικό για να διεκδικήσεις αυτά που μπορείς να πάρεις. Έχεις κάποιο ιδανικό που μπορεί να είναι τελικά όχι και τόσο εφικτό σε επίπεδο συνεργασίας και ομάδας.




Γενικά: Αφήνεις κάπως τις καταστάσεις να κυλούν μέσα από τα χέρια σου, γιατί δεν έχεις είτε την ενέργεια να κινηθείς ανάλογα είτε τις αντοχές και προτιμάς να αφεθείς στην φροντίδα άλλου ατόμου. Το έντονο ενδιαφέρον σου για άτομα που έχουν αδυναμία σίγουρα θα σε ευαισθητοποιήσει πολύ περισσότερο.
Ερωτικά: Έχεις να φροντίσεις το πρόσωπο που είστε μαζί και αυτό σε βάζει να κάνεις πράγματα τα οποία πιθανόν να μη σου πολυαρέσουν. Καλό είναι να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται μέσα στη σχέση σου και ο λόγος είναι ότι μπορεί να πέσεις θύμα ενός μικρού ξεγελάσματος από την πλευρά του άλλου ατόμου. Όμως υπάρχει πιθανότητα να το έχεις προκαλέσει και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αφέλεια μερικές φορές δεν βοηθάει και είναι πολύ πιο ουσιαστικό για σένα να ελέγχεις όλα τα χαρτιά ή τις υπογραφές που περνάνε από τα χέρια σου για να μην έχεις μετά μπελάδες.




Γενικά: Θέλεις να έχεις μπροστά σου όλες τις δουλειές και να βλέπεις το τοπίο καθαρό για αυτό οργανώνεσαι περισσότερο και βλέπεις όλες τις ανάγκες σου. Η υπόθεση με ένα σπίτι που σε αφορά άμεσα θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί από τις 8.11 έως και τις 11.11 έχεις μια διάθεση αρκετά πεσμένη και διαπιστώνεις ότι μπορεί και να θέλεις να μείνεις μόνος/η. Όμως θα έχεις αρκετή κατανόηση από το πρόσωπο που είστε μαζί και αυτό θα σε ανακουφίσει. Η πιθανότητα να σχετιστείς με το Λιοντάρι παίζει πάντα – και να έχετε χωρίσει θα υπάρξει επανασύνδεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα είναι τις πιο πολλές φορές ερωτική γιατί έχεις ανάγκη να το κρατάς γερά στη τσέπη σου για να έχεις εσύ την εξουσία των καταστάσεων. Όμως, επειδή είσαι άτομο που δεν σου αρέσει να σπαταλάς και πολύ για να νιώθεις ασφάλεια, σήμερα τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να δεις με ποιο τρόπο θα βάλεις τα έξοδά σου σε μια τάξη αλλά και πως θα κερδίσεις από την οργάνωση και την πειθαρχία που θα επιδείξεις.




Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά γιατί θέλεις να τελειώσεις τις δουλειές σου γρήγορα για να πιάσεις πάλι τις ασχολίες που σου φέρνουν ευχαρίστηση. Η δίαιτα πάντως είναι απαραίτητη αρκεί να μην κάνεις υπερβολές.
Ερωτικά: Η επαφή με Παρθένο μερικές φορές σε εκνευρίζει γιατί γκρινιάζει αρκετά και με το παραμικρό που θα συμβεί μεταξύ σας. Μέσα σου μερικές φορές αμφισβητείς τα συναισθήματα σου. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Ιχθύ, δεν είναι και πολύ σίγουρη η σχέση σας, αφού είναι συνέχεις ήξεις-αφήξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να πληρώσεις και να βάλεις σε τάξη και αυτό είναι κάτι που σου ρίχνει τη διάθεση, αλλά από την άλλη θα νιώθεις καλύτερα όταν έχεις μέσα στο μυαλό σου όλες τις υποθέσεις σου οργανωμένες και έτοιμες. Η βοήθεια από ένα φίλο τουλάχιστον σε κάποια πρακτικά θέματα θα σε ξεμπλοκάρει.




Γενικά: Περνάς σε φάση αντεπίθεσης αφού πιστεύεις ότι πολλά πράγματα από αυτά που κάνεις είναι χρήσιμα και σωστά. Οπότε θα επιμείνεις παραπάνω σε θέματα νομικά αλλά και σε κάποιες πληροφορίες που έχεις μαζέψει από άτομα που έχουν γνώση.
Ερωτικά: Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα πρόσωπα γιατί αυτό δεν σου κάνει και πολύ καλό. Αν αναζητάς ένα άτομο να παίζει τον ρόλο του φροντιστή πιθανόν σήμερα να το αναγνωρίσεις μέσα σε μια παρέα, όπου όμως θα βρεθείς για επαγγελματικούς λόγους.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα πιθανόν να πάρεις χρήματα τα οποία είναι μην είναι αναμενόμενα αυτήν τη χρονική περίοδο. Πιθανόν, αν είσαι στο ψάξιμο, να βρεις ένα καλύτερο αντικείμενο για να ασχοληθείς επαγγελματικά.




Γενικά: Αναγκαστικά μπαίνεις σε δουλειά κάπως... χαμάλικη ή ακόμα και πολύ λεπτομερή που εσένα σε κουράζει αφάνταστα. Μπορεί να νιώθεις ότι κάπου σε υποβιβάζουν οι καταστάσεις, αλλά αυτό αν δεν το νιώθεις μέσα σου καμία δουλειά δεν μπορεί να σε κάνει να το νιώσεις. Η προσφορά προς ένα φίλο σου ίσως σας φέρει πιο κοντά.
Ερωτικά: Χρειάζεται να θεραπευτεί ένα κομμάτι στη σχέση σου με το άτομο που είστε μαζί και πάνω από όλα να ξαναβάλετε από την αρχή κάποιες βάσεις μεταξύ σας που πιθανόν να έχουν χαλάσει. Ο Παρθένος μπορεί να το κάνει αυτό μαζί σου. Με τον Σκορπιό θα σταματήσει αυτός ο έντονος ανταγωνισμός και θα ξεκινήσει κάτι πιο δημιουργικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Νέες γνωριμίες και άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα πιθανόν να σε οδηγήσουν σε κάποια άλλα άτομα μέσω των οποίων θα κάνεις κάτι πολύ δημιουργικό και ωφέλιμο. Αν ασχολείσαι με εμπόριο πιθανόν σήμερα να φτιάξεις καλύτερα τις αποθήκες σου ή οτιδήποτε έχεις παραμελήσει.




Γενικά: Δείχνεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον και διαθέτεις την ενέργεια σου σε πρόσωπα που είστε μαζί και έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό για να έχεις την αυτοπεποίθηση που σου είναι απαραίτητη.
Ερωτικά: Ο ρομαντισμός μερικές φορές φεύγει και μερικές φορές είναι για σένα η ενέργεια που σε κάνει και κινείσαι. Όμως όταν η σχέση σου ζητάει και κάτι άλλο είναι καλό να μην υπεκφεύγεις αλλά να είσαι στο «εδώ και τώρα», για να αντιμετωπίσετε μαζί οτιδήποτε χρειαστεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι την αξία της συνεργασίας, ώστε να μη χαλάς κάποιες δουλειές επειδή δεν έχεις χέρι βοηθείας. Αν αναζητάς κάπως διαφορετικά πράγματα για να ξεχωρίσεις πιθανόν να μην τα βρεις, γιατί ψάχνεις με λάθος άτομα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *