Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Breaking Bad και Modern Family οι μεγάλοι νικητές των Βραβείων EMMY

Η σειρά Breaking Bad "σάρωσε" τα φετινά βραβεία Emmys, καθώς εκτός από το μεγάλο βραβείο της Καλύτερης Δραματικής Σειράς, βραβεία πήραν και οι πρωταγωνιστές της

O Bryan Cranston πήρε το βραβείο πρωταγωνιστικού ρόλου, ενώ ο Aaron Paul και η Anna Gunn κέρδισαν στις κατηγορίες του β' ανδρικού και β' γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά.

Ο Μπράιαν Κράνστον κέρδισε για τέταρτη πλέον φορά το βραβείο Emmy καλύτερου ηθοποιού, για την ερμηνεία του στη σειρά, όπου ερμήνευσε τον "ρόλο της ζωής του". Υποδύθηκε επί πέντε χρόνια έναν πρώην καθηγητή Χημείας που διαγιγνώσκεται με καρκίνο και που αλλάζει εντελώς στάση ζωής αποφασίζοντας να παρασκευάσει μεθαμφεταμίνη προκειμένου να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογένειας του.

Καλύτερη κωμική σειρά αναδείχθηκε το "Modern Family", που επίσης κέρδισε τα βραβεία β' ανδρικού ρόλου για τον Ty Burrell και σκηνοθεσίας για την Gail Mancuso. Η σειρά που προβάλλεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC απέσπασε το βραβείο Emmy καλύτερης κωμικής σειράς για πέμπτη συνεχή φορά.

Μια ακόμη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η Τζουλιάνα Μαργκούλις απέσπασε το βραβείο Emmy καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στη δραματική σειρά "The Good Wife", η οποία άρχισε το 2009 και προβάλλεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Η ηθοποιός υποδύεται την Αλίσια Φλόρικ, μια περιφρονημένη γυναίκα που αρχίζει εκ νέου να σταδιοδρομεί με μεγάλη επιτυχία ως δικηγόρος, ενώ ο εισαγγελέας σύζυγός της παραιτείται καθώς το όνομά του εμπλέκεται σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο και διαφθοράς.



news247.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *