Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Το Μαγικό Κλειδί» της Κάρμεν Ρουγγέρη, στα Γιαννιτσά

Φέτος, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της παρουσιάζει στους μικρούς της φίλους, στα Γιαννιτσά, «Το Μαγικό Κλειδί», έργο εμπνευσμένο από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα: «Η καρδιά της βασιλοπούλας». Η παράσταση θα δοθεί στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, στις 8.30΄ το βράδυ.

Πρόκειται για ένα υπέροχο παραμύθι που προσφέρει τροφή για σκέψη και ζωντανεύει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της αγαπημένης δημιουργού μικρών και μεγάλων. 

Η παράσταση με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, είναι γεμάτη χρώματα, χορούς, υπέροχη μουσική και τραγούδια και μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

«Το Μαγικό Κλειδί», αφού παίχτηκε όλο το χειμώνα στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποίησε φέτος το καλοκαίρι μια μεγάλη περιοδεία με σκοπό να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, μια παράσταση φτιαγμένη με πολύ αγάπη και σεβασμό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο-σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη

Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή

Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας

Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση-στίχοι & επιλογή τραγουδιών από παραδοσιακά της Κάτω Ιταλίας: Ανδρέας Κουλουμπής

Παίζουν και τραγουδούν: Ελένη Ζιώγα, Ορέστης Καρύδας, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Γιάννης Νικολάου, Νάντια Μητρούδη, Αμάντα Σοφιανοπούλου, Μυρτώ Χρυσανθακοπούλου.


Τιμή Εισιτηρίου 10 € (Ισχύουν Εισιτήρια του ΟΓΑ).

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Πνευματικό Κέντρο, Κ. Ασμανίδη 2 – Γιαννιτσά.

Τηλ. 2382084381-2.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *