Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πέλλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής. Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης
και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού κ.Σταμενίτης και κ.Τζαμτζής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών κ.Αντ.Ιωαν.Βασιλειάδης ,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Στρατού, της Αστυνομίας και άλλων φορέων του Δήμου Πέλλας.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος πριν το χαιρετισμό του, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του συνεργάτη του, Πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Λιπαρού Ε. Πασχώνη που απεβίωσε ένα μήνα μετά τις εκλογές. Στη συνέχεια συνεχάρη τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την εκλογή τους και είπε μεταξύ άλλων.

« Πριν τέσσερα χρόνια αναλάβαμε τη διοίκηση του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πέλλας, σε μια εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία για την τοπική αυτοδιοίκηση, λόγω της βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στην οποία περιήλθε η χώρα. Από τη μια το εγχείρημα του Καλλικράτη που συνοδεύτηκε με πολλά και σύνθετα προβλήματα τον πρώτο καιρό της εφαρμογής του και από την άλλη η οικονομική κρίση μας υποχρέωσαν να κάνουμε λιγότερα από όσα θέλαμε, αλλά σίγουρα περισσότερα από όσα μπορούσαμε. Διοικήσαμε με διαφάνεια, υπευθυνότητα, συνέπεια, σχεδιασμό, κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στους δημότες και στους εργαζόμενους του Δήμου. Βάλαμε τέλος στις πελατειακές σχέσεις, τις εξαρτήσεις, το εύκολο ξόδεμα και υπηρετήσαμε μόνο τα συμφέροντα των δημοτών. Στις εκλογές της 25ης Μαΐου οι συνδημότες μας, αναγνώρισαν το έργο μας και μας εμπιστεύτηκαν ξανά να συνεχίσουμε στο τιμόνι του Δήμου. Θα συνεχίσουμε και σ’ αυτή την θητεία την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2011, προς όφελος των δημοτών, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, διεκδικώντας δυναμικά για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Ξεπεράσαμε με επιτυχία τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο νέος Δήμος. Τώρα βάζουμε υψηλότερους στόχους, αξιοποιούμε στρατηγικά προγράμματα και φιλοδοξούμε ο Δήμος Πέλλας να αποκτήσει διεθνώς φήμη αντάξια της ιστορίας του. Με τη συνεργασία των δημοτών αλλά και των εργαζομένων του Δήμου, θα ξεπεράσουμε όποια προβλήματα προκύψουν και θα πορευθούμε με διαφάνεια, ενότητα και υπευθυνότητα με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας».

Ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει όλους τους εκλεγμένους συμβούλους να έχουν τη δική τους συμβολή στη λειτουργία του Δήμου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Θέλω απ’ όλους τους εκλεγμένους συμβούλους, ανεξαρτήτως παράταξης στην οποία ανήκουν να έχουν τη δική τους συμβολή στη λειτουργία και τη δράση του Δήμου. Μέσα από τη συμμετοχή, την κατάθεση προτάσεων και τον ουσιαστικό διάλογο χωρίς προκαταλήψεις, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να προσφέρουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό στους πολίτες του Δήμου Πέλλας».








Γραφείο Τύπου
Δήμου Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *