Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Φιλοζωικό bazzar από τον Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα"

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα" - Society Of Animals Friends

Παρακαλούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας να μας βοηθήσουν να συγκεντρώσουμε διάφορα πραγματάκια με σκοπό να πουληθούν στο φιλοζωικό bazzar μας και με τα κέρδη να αγοράσουμε τροφούλες για τους αδέσποτους φίλους μας και φάρμακα. 
 
Μπορείτε να μας χαρίσετε ότιδήποτε δεν σας είναι χρήσιμο πια, όπως βιβλία, τετράδια, στυλούς, λούτρινα, παιχνίδια, μπιζού, αξεσουάρ, διακοσμητικά σπιτιού και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς... 
 
Τα αντικείμενα που συγκεντρώνετε μπορείτε να τα παραδώσετε στον πρόεδρο του συλλόγου Φώτη Παραστατίδη Αγίου Νικάνδρου 12 απέναντι απο την εκκλησία Αγίου Νικάνδρου και Ιωαννικίου στην Αριδαία.Τηλέφωνο επικοινωνίας 6980233420.Βοήθησε κι εσύ μπορείς!!! (η ημερομηνία της ημέρας του bazaar θα ανακοινωθεί σύντομα.)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *