Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ανοιχτή Συζήτηση από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας με θέμα: ''2ο Δημοτικό - Τι έγινε, τι γίνεται, τι μέλει γενέσθαι''

Φωνάξαμε, ακούσαμε υποσχέσεις, χρησιμοποιηθήκαμε, χαρακτηριστήκαμε γραφικοί… και το αποτέλεσμα; 

Ας μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά! Όλοι μαζί μπροστά στον κόσμο! Μπροστά σε όλους όσους πραγματικά θέλουν να ακούσουν, να συζητήσουν, να δώσουν επιτέλους λύσεις. 

Τη Δευτέρα, 17η Νοεμβρίου, επέτειο του Πολυτεχνείου, μιλάμε για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας. Τι έγινε, τι γίνεται και τι μέλει γενέσθαι. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα Παιδείας κ. Γιώργος Σαββίδης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Διευθυντής και οι Δάσκαλοι του σχολείου, όλοι εμείς οι γονείς, όλοι εμείς οι Δημότες που νοιαζόμαστε έστω και λίγο για τον τόπο μας, συζητάμε για πρώτη φορά όλοι μαζί. 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας διοργανώνει Ανοιχτή στο κοινό Συζήτηση, στα πλαίσια Γενικής Συνέλευσης, τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και ώρα 11πμ, στην Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας. 

Μετά το τέλος της συζήτησης, θα ακολουθήσουν εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.



Με εκτίμηση, για το σύλλογο
η απελθούσα πρόεδρος

Χισκάκη Μελίτα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *