Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Γερή σφαλιάρα στα Καλύβια. Κεραυνός Άσπρου - ΦΟ Αριδαίας 74-66!

Μια ήττα που δεν την περίμενε κανείς! Σοκ για τον ΦΟ Αριδαίας μέσα στα Καλύβια από τον Κεραυνό Άσπρου με (74-66) για την 6η αγωνιστική στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ.


Η ομάδα της Αριδαίας συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση της και αυτό το Σάββατο. Στο παιχνίδι τώρα, αν και ξεκίνησε καλά στον αγώνα ο ΦΟΑ με ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ, δεν μπόρεσε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και το ημίχρονο τελείωσε με +2 για τους γηπεδούχους με 36-34.

Στη συνέχεια οι κακές επιθετικές ενέργειες των παικτών του Βάτση και οι πολύ σημαντικές (όπως αποδείχθηκε) απουσίες των Αθανασιάδη και Αβραμίδη έφεραν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα τους και την δεύτερη νίκη για την ομάδα του Δημητριάδη στο πρωτάθλημα. Από την ομάδα του ΦΟΑ ξεχώρισαν οι Τοπαλίδης και Τζάτζης, ενώ από τους γηπεδούχους οι Oξούζης και Χατζημούσης.

Τέλος, πολλά παράπονα έγιναν για την διαιτησία από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Επόμενο και πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον ΦΟΑ μέσα στην Αριδαία με τον Αιγινιακό στις (22/11)

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (18-18), 2o (36-34), 3o (60-46), 4o (74-66)

AΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ (Δημητριάδης): Oξούζης 14(2), Πασχώνης, Παπαδόπουλος, Τσεχελίδης 14(2), Χατζημούσης 11(1), Πάτσος, Στόγιος 12, Τσελίδης, Τοπαλίδης 8, Δημάκας, Στογιαννίδης 12, Μισσιώνης 3

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Κανονίδης Ι., Ταρασίδης 5(1), Τοπαλίδης 20, Χαραλαμπίδης, Μπεγλόπουλος 10(1), Παπαβραάμ 9(2), Μαυρίδης, Τζάτζης 18(4), Αλεξανδρόπουλος, Σαμαρτζίδης, Αμπάρης 4



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *