Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Project Beyond από τη Samsung (vid)

Η Samsung ανακοίνωσε το Project Beyond, μια 3D κάμερα ικανή για λήψη video 360 μοιρών. Έχει τη δυνατότητα να κάνει streaming το video στο Gear VR. Έχει 16 full HD κάμερες και συλλέγει
ένα gigapixel 3D δεδομένων κάθε δευτερόλεπτο. Με αυτό, οι χρήστες του Gear VR θα μπορούν να απολαμβάνουν την εμπειρία μιας παραλίας, ενός θεάτρου, ή οπουδήποτε αλλού είναι στημένη η κάμερα, σαν να βρισκόταν πραγματικά εκεί. Ενώ είναι πραγματικό προϊόν, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ο σκοπός του, αλλά από την τεχνολογία που χρησιμοποιεί φαίνεται πως η Samsung εργάζεται πάνω στην κατασκευή τρισδιάστατων κόσμων για το Gear VR ή όπως περιγράφεται στη σελίδα του Project Beyond, “τηλεμεταφέρει το χρήστη σε μέρη και events που πάντα ήθελε να δει”.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *