Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: ΑΓΕ Πιερίας - Ατρόμητοι Νέας Σάντας 58-49

Το πάλεψαν αλλά στο τέλος έμειναν από δυνάμεις



Στο εκτός έδρας παιχνίδι οι Ατρόμητοι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ έχασαν από τον ΑΓΕ Πιερίας.

Οι Ατρόμητοι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο το οποίο έληξε με +9 για τους γηπεδούχους, ενώ προηγήθηκαν και με +14. Ωστόσο με άμυνα ζώνης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς και στη συνέχεια να πάνε στα αποδυτήρια με σκορ 31-28. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ατρόμητοι ακολουθούσαν στο σκορ συνεχίζοντας την πιεστική άμυνα ζώνης και παίζοντας σκληρό παιχνίδι το οποίο αφέθηκε από τη διαιτησία. Ωστόσο μένοντας από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν το δρόμο της επιστροφής με το τελικό 58-49.

Δεκάλεπτα:

1. 21-12

2. 10-16 (ημίχρονο 31-28)

3. 12-11

4. 15-10 (τελικό 58-49)

Διαιτησία: Χρυσάφης Σ. , Σιαμάτρας Β.

Σύνθεση:

Ατρόμητοι (Λαδάς Κ):Ανδρεάδης K (11), Γκαντίρης Σ (6), Ζλατούδης Α (10), Μεταξάς Ν (2), Βλαχόπουλος Κ (2), Υφαντίδης Δ (10), Πανταζής Κ (2), Βέττης Θ (6), Βασδραβανίδης Α, Κριεζής
Γ, Παυλίδης Π, Μακρίδης Α.

Την επόμενη αγωνιστική 22/11 και ώρα 20:30 οι Ατρόμητοι αντιμετωπίζουν εντός έδρας το Φίλιππο Ν. Πέλλας στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη.


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *