Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: ΑΟΚ Βέροιας - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 66 - 70 (παράταση)

Θρίαμβος του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια!



Μεγαλειώδης νίκη για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί εκτός έδρας του πρωτοπόρου και πανίσχυρου ΑΟΚ Βέροιας με 70-66 στην παράταση.

Οι παίκτες του Στέλιου Γκότση ξεκίνησαν δυνατά το ματς, με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι παίκτες της Βέροιας κρατούσαν ισχνό προβάδισμα με τη μεγαλύτερη διαφορά να αγγίζει τους 9 πόντους, αλλά έως εκεί. Η ομάδα του ΓΑΣ καταθέτοντας σώμα και ψυχή, κατάφερε να βρίσκεται συνεχώς μέσα στην διεκδίκηση της νίκης και με το προπονητικό τημ να παραδίδει από τον πάγκο ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος, δεν πτοήθηκε από τις αντιξοότητες της αντίπαλης έδρας και της δυναμικής του αντιπάλου, οδηγώντας το ματς στην παράταση (60-60). Εκεί μίλησε το ταλέντο και η ψυχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, οι οποίοι κατάφεραν σε ένα παιχνίδι «γκραν γκινιόλ» να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, δίκαια και πανηγυρικά.






Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του ΓΑΣ – παίκτες και προπονητές, που με πενιχρά μέσα αλλά πολύ μεράκι και αγάπη, καταφέρνουν και διατηρούν την ομάδα στις κορυφαίες θέσεις. Καθήκον και υποχρέωση των συμπολιτών μας είναι να στηρίζουν συνεχώς την προσπάθεια αυτών των παιδιών και να γεμίζουν το γήπεδο όποτε παίζει η αντιπροσωπευτική ομάδα της πόλης μας

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20-16, 35-26 (ημίχρονο), 48-44, 60-60, 66-70(παράταση).

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θεόφιλος, Σαρακενίδης Βασίλειος. Αρκετά καλή η διαιτησία τους.

Σύνθεση ΓΑΣ «Αλεξάνδρεια»(Γκότσης): Παπαγερίδης, Μπαλιάκας, Σιτσάνης, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης, Αλεξόπουλος, Νικολόπουλος, Ρουσόπουλος, Μπαγιώκας, Αδαμίδης.





Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος
πηγή: embolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *