Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Φθινοπωρινή ποδηλατάδα στη Σκύδρα

Η Εθελοντική Κίνηση πεζοπορίας και ποδηλασίας «ΠΕΖΗ.ΛΑΤΟΣ» Σκύδρας οργανώνει φθινοπωρινή ποδηλατάδα, για την Κυριακή 23Νοεμβρίου 2014, κι ώρα 11:00.

Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το Δημαρχείο. Η διαδρομή θα καλύπτει, σχεδόν, την περίμετρο της πόλης της Σκύδρας μ ́επιπλέον μετακίνηση κι επιστροφή από το Μαυροβούνι.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τον κατάλληλο και προβλεπόμενο εξοπλισμό ασφάλειας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι συμμετέχοντες έχουν αποκλειστικά την προσωπική ευθύνη της ασφάλειας και της προστασίας τους σ ́όλο το μήκος και τη διάρκεια της διαδρομής.

Το προσεχές διάστημα θα υπάρξει ανακοίνωση για την πραγματοποίηση της βραδινής, γιορτινής ποδηλατάδας του Δεκέμβρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *