Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Άνθιμος: Αν βρεθεί ο Μέγας Αλέξανδρος στην Αμφίπολη θα γίνει σεισμός

Το... μενού από άμβωνος είχε και εκτιμήσεις για την Εθνική Ελλάδος

Από την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από τα νησιά Φερόε μέχρι την Αμφίπολη… ένα κήρυγμα δρόμος. Η ομιλία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου από άμβωνος τα είχε όλα.

Ο Μητροπολίτης απέδωσε την ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη γενικότερη κρίση που περνάει η χώρα, σημειώνοντας πως «αυτό είναι από την γενική κάμψη που έχει η χώρα μας και γι' αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε».

Το αποκορύφωμα ωστόσο ήρθε με τις αναφορές του στην Αμφίπολη, τις ανασκαφές που εκτελούνται στον τύμβο Καστά, τις οποίες δεν παρέλειψε να συσχετίσει με το… Σκοπιανό. Ο Μητροπολίτης Άνθιμος υπογράμμισε την επιχείρηση απαξίωσης των ανασκαφών στην Αμφίπολη από την πλευρά των Σκοπίων, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν πιστεύουμε για τον Μέγα Αλέξανδρο. Αν βρεθεί ο Μέγας Αλέξανδρος θα γίνει σεισμός παγκόσμιος. Τι σεισμός δεν ξέρω, αλλά έτσι λένε οι ειδικοί. Θα αλλάξουν όλα, για αυτό λένε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ, δεν θα αφήσουν. Σε κάποια στιγμή είπαν και εδώ, μήπως; Αλλά δεν φαίνεται να είναι».
 
 
 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *