Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Γεννημένοι στις... 10:11 και 12/13/14!

Όλους μας, μας συνοδεύει η ημερομηνία γέννησης μας για πάντα, αλλά ένα μόλις 4 ημερών σήμερα μωράκι από τις ΗΠΑ, θα τον συνοδεύει και για ακόμη έναν λόγο. Το μωράκι γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ώρα 10:11 το πρωί στις 13 Δεκεμβρίου, δηλαδή με τον αμερικάνικο τρόπο γραφής της ημερομηνίας: 12/13/14 (οι Αμερικανοί βάζουν πρώτα το μήνα).

Η νοσοκόμα στο μαιευτήριο ήταν η πρώτη που πρόσεξε πως στην κάρτα της νεογέννητης Κλερ Ελίζαμπεθ Κιν, τα στοιχεία ήταν 10:11, 12/13/14.

Όμως, η νεογέννητη Ελίζαμπεθ δεν είναι η μόνη που έχει αυτά τα τόσο ιδιαίτερα γενέθλια. Άλλα δυο μωράκια, ένα στο Μπίλινγκς της Μοντάνα και ακόμη ένα στο Κλίβελαντ έχουν την ίδια ημερομηνία και ώρα γέννησης, σύμφωνα με το Associated Press.




news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *