Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στη Δήμαρχο Σκύδρας

Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, υποδέχτηκε, την Τρίτη 16/12/2014, στο Δημαρχείο Σκύδρας, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Η Δήμαρχος, παρουσιάζοντας χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις πλημμύρες που έπληξαν πρόσφατα το Δήμο Σκύδρας, έθεσε εμφατικά το ζήτημα της άμεσης αποκατάστασης των καταστροφών που υπέστησαν, κυρίως, οι Κοινότητες του Μανδάλου και του Ανύδρου της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας, όπως επίσης και οι περιοχές του Δήμου Σκύδρας κατά μήκος της Τάφρου 66, όπως του Μαυροβουνίου και του Λιποχωρίου. Μεταξύ των άλλων, επεσήμανε ότι η στάθμη του νερού στα πλημμυρισμένα χωράφια άφησε έντονα τα σημάδια της στους κορμούς των δένδρων τα οποία, πλέον, έχουν αχρηστευθεί και καταστεί μη παραγωγικά. 

Ο Περιφερειάρχης, από την πλευρά του, ενημέρωσε τη Δήμαρχο ότι στην τελευταία συνάντησή του με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ζήτησε έκτακτη χρηματοδότηση η οποία, εφόσον εξασφαλιστεί, τότε θα πράξει αναλόγως.

Μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας κατευθύνθηκαν για αυτοψία στην πληγείσα περιοχή του Λιποχωρίου. 

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Πέλλας και Ημαθίας Θεόδωρος Θεοδωρίδης και Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέλλας Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα, Πέτρος Ζέρζης, Βασίλειος Βασιλειάδης, οι Αντιδήμαρχοι Σκύδρας Χρίστος Μακρίδης, Μαρία Γιακαμόζη, Μιχάλης Λαουντός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στυλιανός Σουρουτζίδης, Μιχάλης Μέγας, Θεμιστοκλής Κρητίδης, Λάζαρος Καρασαββίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες. 



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *