Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Οι πέντε διεκδικητές για την άνοδο στην Α' κατηγορία

Δύο στροφές πριν το τέλος του 1ου γύρου και στην Β κατηγορία έχουν ξεχωρίσει ήδη οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για τα εισιτήρια ανόδου στην Α κατηγορία.



Με δόξα και τιμή στην κορυφή ο Μεγαπλάτανος ''οδηγός του τρένου'' η καλύτερη επίθεση και άμυνα στον όμιλο άχαστος στοιχηματικά για την πρωτιά.

''Αστραπές και Βροντές'' κάθε αγωνιστική για την Ζέρβη με μόλις μια ήττα στο παθητικό της και αξιοσημείωτο το πέντε στα πέντε εκτός έδρας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην τρίτη θέση ο Πολυκαρπιακός με 24 βαθμούς και το γκάζι στο τέρμα για μια καλή position στον τερματισμό του μαραθώνιου.

Ο Ακρίτας της Σωσάνδρας με όπλο την έδρα παίρνοντας 18 βαθμούς από τους συνολικά 24 που έχει δείχνει αξιόμαχος ανταγωνιστής και μετά τη ευρεία νίκη μέσα στον Άγρα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στον Μεγαπλάτανο στο ντέρμπι κορυφής.

Στην 5η θέση ο Μακεδονικός Μεσημερίου σε απόσταση αναπνοής από τις προνομιούχες θέσεις με διαφορά 3 βαθμών και αήττητο στα εντός έδρας.

Αν ανατρέξουμε στα στατιστικά βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες στηρίζονται στην έδρα του με εξαίρεση την Αστραπή Ζέρβης και δύσκολα φέρνουν το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Σε αυτόν τον όμιλο σταθερή πορεία έχουν οι ομάδες που αναφέραμε πιο πάνω και οι υπόλοιπες δεν δείχνουν έτοιμες για το κάτι παραπάνω με τρανταχτό παράδειγμα τις ιστορικές ομάδες της Ξιφιανής και του Θεοδωρακείου.
 
 
 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *