Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Η Νέα Δημοκρατία για άλλη μία φορά, όπως έκανε πάντοτε, στηρίζει τους Έλληνες αγρότες»

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενισχύονται οι ροδακινοπαραγωγοί για τις ζημιές από το εμπάργκο και οι κτηνοτρόφοι πληρώνονται την διορθωτική εξισωτική ενίσχυση. 

Η απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει και να ενισχύσει α) τους παραγωγούς ροδάκινων και νεκταρινιών με χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό (κρατική ενίσχυση μέσω του de minimis), οι οποίοι υπέστησαν πολύ μεγάλη ζημιά εξαιτίας του εμπάργκο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Ρωσία, καθώς και β) τους κτηνοτρόφους μας και όλους τους δικαιούχους Εξισωτικής αποζημίωσης, όπως είχε δεσμευτεί πριν λίγες μέρες, δικαιώνει τους Έλληνες αγρότες.

Από την πρώτη στιγμή που επιβλήθηκε το εμπάργκο ζήτησα με επιστολή μου στον Πρωθυπουργό να στηρίξει τους Έλληνες αγρότες και να διεκδικήσει χρήματα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υποστήριζα ότι οι αγρότες μας έχουν υποστεί μεγάλη απώλεια εισοδήματος εξαιτίας των μειωμένων τιμών που πούλησαν τα προϊόντα τους και τόνιζα ότι οι αγρότες πρέπει να υποστηριχθούν με κάθε τρόπο, γιατί αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιβίωσης αυτοί και οι οικογένειες τους. 

Η Νέα Δημοκρατία για άλλη μία φορά, όπως έκανε πάντοτε, στηρίζει τους Έλληνες αγρότες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *