Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Παλικάρι ο Αλμωπός, στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ! Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι κόντρα σε θεούς και δαίμονες, ο Αλμωπός που αγωνίστηκε με 10 παίκτες για 70(!) ολόκληρα λεπτά πήρε την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. Διαιτητής του αγώνα ο Πασλαμούσκας με βοηθούς τους Σίπκα Ι. και Κεσίσογλου.



Σπουδαίο ποδόσφαιρο και υπερπροσπάθεια


Πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια, με τον Αλμωπό να ανοίγει το σκορ στο (13ο) λεπτό με τον Τσακαλίδη, ενώ ο Πετρίδης δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε και έκανε το 1-1 στο (15ο). Ο Αλμωπός αγωνίστηκε από το 60ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, λόγω της πολύ αυστηρής αποβολής του Ηλιάδη, με τους υπόλοιπους παίκτες να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς για 70 λεπτά άντεξαν στην πίεση του αντιπάλου.


Ερωτηματικό η διαιτησία, δικαιώθηκε στα πέναλτι ο Αλμωπός


Πολλά παράπονα για την διαιτησία από τους γηπεδούχους, καθώς πιστεύουν πως πολύ άδικα αποβλήθηκε ο Ηλιάδης, ενώ πολύ εύκολα τιμωρούνταν και οι ποδοσφαιριστές τους με κίτρινη κάρτα.


Στα πέναλτι κρίθηκαν όλα





Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:








Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!


 
 

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *