Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η ιστορία του Κλίμαξ" στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο Συμβολή στην Αριδαία, η παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η ιστορία του Κλίμαξ", της Κατερίνας Χρυσογένη, με συντακτική επιμέλεια του Σωτήρη Γάκου.



Την αφήγηση αποσπασμάτων έκαναν οι: ημήτρης Ζερβουδάκης και Χρυσάνθη Νάτου, ενώ την παρουσίαση η Χριστίνα Βασδόκα.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:


Άνθρωποι και πράγματα στο Αιθερικό Παλάτι. Καρδιές που καίγονται, μάχες που χάνονται και κερδίζονται. Οι μοίρες των κατοίκων του παλατιού μπλέκονται στη συγκλονιστική διήγηση του Κλίμαξ, της αιωνόβιας βιβλιοθήκης που τα ξέρει όλα κι ας είδε μοναχά λίγα. Τα βιβλία και τα πράγματα που πηγαινοέρχονταν στην αίθουσα των Βιβλίων, του είχαν μεταφέρει τους καυμούς και τους έρωτες των αφεντάδων τους απο πρώτο χέρι.

Κι αυτός που ξεκίνησε άψυχος, φρεσκολουστραρισμένος και κενός, κατάφερε να αναρριχηθεί στα σκαλοπάτια της συνείδησης, πάνω απ’ όλους κι από όλα και να φτάσει εκεί που τόσο λίγοι άνθρωποι φτάνουν στη διάρκεια της μικρής ζωής τους. Να νιώθει την απιστία, την προδοσία, τον μεγάλο έρωτα και τη μεγάλη απογοήτευση, τις πλεκτάνες και την ασωτία, τόσο λυτρωτικά σαν να λυμαίνονταν στο δικό του σώμα.


Χριστίνα Βασδόκα:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ και προσωπικά όλους τους φίλους που μας έκαναν την τιμή και παρευρέθηκαν εχθές στο βιβλιοπωλείο συμβολή και στην παρουσίαση του βιβλίου "Η ιστορία του Κλίμαξ". Νομίζω πως το ταξίδι που κάναμε εχθές όλοι μαζί, ήταν μαγικό, ονειρικό...Ευχαριστώ θερμά τον Δημήτρη Ζερβουδάκη που ήρθε στην Αριδαία για την παρουσίαση και μας καθήλωσε με την υπέροχη φωνή του, την Χρυσάνθη Νάτου που ως μια γνήσια βαμπ τον συνόδεψε στην αφήγηση, τον πολύ καλό μου φίλο Ιωάννη Αμανατίδη που χθες παίζοντας δικά του ακουστικά κομμάτια, τα οποία συνταίριαξαν απόλυτα με τις φωνές των αφηγητών μας και τις διηγήσεις τους, μας ταξίδεψε όλους σε ένα ουράνιο, νοσταλγικό, μαγικό ταξίδι και τον χορηγό της εκδήλωσης Ξενοδοχείο Νύμφες στο Λουτράκι. Και φυσικά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στο βιβλιοπωλείο Συμβολή, στην Μάγδα, στην Μαρία και στον Γιώργο για όλα όσα έκαναν στο να πετύχει αυτή η εκδήλωση και για την υπέροχη φιλοξενία τους! Ήταν για το βιβλιοπωλείο Συμβολή η πρώτη βιβλιοπαρουσίαση για το 2015, εύχομαι να είναι γουρλίδικη! Πάντως για μένα το 2015 προβλέπεται να είναι, αφού κέρδισα το φλουρί της βασιλόπιτας που η Μάγδα έκοψε για όλους εμάς που ήμασταν εκεί!"


Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου και σας την παρουσιάζει μέσα από βίντεο και φωτογραφίες.


Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα του ialmopia.gr:






Δείτε τις φωτογραφίες:




















ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *