Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 30/4 τα Ζώδια!


Γενικά: Βλέπεις ότι αν δεν βάλεις την λεπτομέρεια και την μέθοδο στην ζωή σου, δεν θα μπορείς να καταλήξεις και να πάρεις αποφάσεις σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που πρέπει να επιλέξεις. Δεν θα βιαστείς γιατί αν το κάνεις, δεν θα δεις αυτό που πρέπει και είναι αναγκαίο. Πρέπει να το ψάξεις βήμα-βήμα ό, τι και να κάνεις.
Ερωτικά: Η πολύ ανάλυση δεν σου αρέσει αλλά ίσως πρέπει να μιλήσεις, να εξηγήσεις και να πεις και εσύ αυτό που σε απασχολεί. Η κρυφή σκέψη για τον Ταύρο θα βρει έδαφος και θα μάθεις κάποια νέα ή πληροφορίες που δεν θα τις μάθαινες, αν δεν επέμενες να ψάξεις και να μπεις σε λεπτομερείς καταγραφές, ακόμα και από άλλα άτομα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να μην είσαι τόσο καλά όσο νόμιζες στην δουλειά σου γιατί θα αναλάβεις ευθύνες που σου φαίνονται υπερβολικές και κυρίως κουραστικές. Πολύ ανάλυση και πολύ κουβέντα που θα πρέπει να αποδεικνύεις τι ακριβώς κάνεις αλλά μετά θα λυθούν πολλά προβλήματα.
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσεις κάποιες καλές και ήρεμες στιγμές και θα βιώσεις αυτό που θέλεις χωρίς να αγχώνεσαι γιατί όλα τα βλέπεις μπροστά σου πολύ εύκολα.
Ερωτικά: Θα βιώσεις κάτι καλό με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ γιατί τα πράγματα δείχνουν να έχουν γαληνέψει και δεν χρειάζεται να κάνεις επιπλέον κινήσεις ή συζητήσεις. Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει ο Δίδυμος και ο Τοξότης αλλά δεν κυλάει τόσο εύκολα μεταξύ σας, ίσως σήμερα να μην σε νοιάξει γιατί θα το δεις από άλλη οπτική γωνία, αν συμφέρει ή δεν συμφέρει αυτή η σχέση, όχι από πλευράς υλικής ασφάλειας αλλά αν ταιριάζετε κι υπάρχει κοινή πλεύση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις και να κάνεις άλματα αλλά πάντα εκ του ασφαλούς, με ένα πολύ δυναμικό και δραστικό τρόπο όμως και θα βρεις άμεσες λύσεις.
Γενικά: Μερικές φορές νιώθεις ότι εκτίθεσαι γιατί δεν καταφέρνεις να τελειώσεις ένα έργο που είναι ή μια εργασία σου στο πανεπιστήμιο ή κάτι που πρέπει να ολοκληρώσεις και να πνίγεσαι ή να βιάζεσαι να το κάνεις. Ακόμα, εξετάσεις για θέματα ρουτίνας για την υγεία σου και όλα αυτά σε κουράζουν. Επίσης αν πρέπει να μαζέψεις διάφορα χαρτιά, να έχεις το μυαλό σου πολύ συγκεντρωμένο.
Ερωτικά: Κάνεις πολλές συζητήσεις χωρίς όμως να μπορείς να ξεπεράσεις αδυναμίες ή ακόμα και προφάσεις που σε κάνουν να μην είσαι όπως θα έπρεπε. Ίσως θέλεις να μείνεις μόνος/η και να μην μπορείς να το δώσεις να το καταλάβουν. Με τον Παρθένο λέτε πολλά αλλά στο τέλος μπορεί να μην βγείτε. Καλύτερα να μην τα σκαλίζεις και πολύ για να επέλθει η ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αδυναμία σου μπορεί να γίνει δύναμη και να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες, αν όμως ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα και το τελειώσεις, αλλιώς θα έχεις ελλείψεις. Όσο κινείσαι με ένα τρόπο κάπως αυθαίρετο, χωρίς να είσαι με πολύ κόσμο να σου δίνει οδηγίες ίσως κάτι καταφέρεις αν και θα έχεις μια συγκεκριμένη στήριξη που θα πρέπει να αποδεχτείς.
Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να χαλάσεις κάτι που έχει ήδη γίνει δε θα τα καταφέρεις και στο τέλος θα πάει με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Έχεις την ευχέρεια να συζητάς και μπορείς να διαπραγματεύεσαι ακόμα και τις δύσκολες σχέσεις με την οικογένεια, τους συγγενείς ή τους γείτονες. Πάντως με το να είσαι συγκεντρωτικός/η, θα αποφύγεις τα λάθη.
Ερωτικά: Έχεις όλα τα περιθώρια να διορθώσεις κάτι στραβό που έγινε. Μπορεί και να συναντήσεις ένα άτομο που θα σου φανεί πολύ αξιόλογο και πιθανόν να το εμπιστευτείς με την πρώτη.
Οικονομικά & Καριέρα: Να περιμένεις να ακούσεις κάτι καλό είτε για αναβάθμιση, είτε για αλλαγή από μια θέση σε άλλη, είτε για κάτι που θα σε ικανοποιήσει και οικονομικά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ό, τι κίνηση είχες κάνει για κάτι καινούργιο θα πάει καλά.
Γενικά: Μαζεύεσαι και γίνεσαι πολύ προσεκτικός/η και συντηρητικός/η γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις από τα πλαίσια και αυτό είναι τελικά που θα σου δώσει δύναμη αλλά και μια σταθερότητα σε ό, τι κάνεις. Ντουλάπες, συρτάρια, γραφείο, κήποι, και οτιδήποτε πρέπει να περάσει από τα χέρια σου για να το νοικοκυρέψεις, θα το κάνεις και μάλιστα πολύ καλά.
Ερωτικά: Η τυχαία συνάντηση με Παρθένο ή Ιχθύ μάλλον μπορεί να είναι στημένη από την πλευρά του κι όχι τόσο τυχαία. Όμως, υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ σας και κυρίως αν έχει μπει ο σπόρος της αμφιβολίας μέσα σου, γιατί αν και δεν το παραδέχεσαι, φοβάσαι την προδοσία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν οργανωθείς, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες συνθήκες που έχουν βγει τώρα μπροστά σου. Κόψε από εδώ, κόψε από εκεί, θα δεις τελικά φως στο τούνελ.
Γενικά: Αναλαμβάνεις κάποιες υποθέσεις προσωπικές και τελικά καταφέρνεις όχι μόνο να επικοινωνήσεις σωστά με τον εαυτό σου αλλά και με άλλα άτομα που νιώθεις ότι ταιριάζεις και τα βρίσκετε μια χαρά. Αν ασχολείσαι με την κατασκευή ή διόρθωση ενός δωματίου ή χώρου θα πετύχεις πολύ γρήγορα αυτό που θέλεις.
Ερωτικά: Το καλό είναι ότι δεν αναβάλλεις κάποιες υποσχέσεις που είχες δώσει με αφορμή ότι θέλεις να μείνεις μόνος/η γιατί βλέπεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να ελαφρύνεις και εσύ από τις δυσκολίες που μερικές φορές περνάς λόγω του χαρακτήρα σου και της υπερανάλυσης που κάνεις. Ταύρος, Σκορπιός παίζουν δυνατά μαζί σου ενώ με τον Δίδυμο μπορεί να διαφωνήσεις σε πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνιάς για κάτι που πρέπει να τελειώσει γρήγορα γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις και πολύ χρόνο για να το εξηγήσεις και να το αναλύσεις όπως θα ήθελες. Το σημαντικό είναι ότι παίρνεις πρωτοβουλίες οι οποίες δεν θα σε περιορίσουν, αντίθετα θα σου δώσουν το εύρος που χρειάζεσαι. Καλό είναι να μην χάσεις ένα μέρος από τις δημόσιες σχέσεις που έχεις, έστω και αν δεν είναι αυτές που θα ήθελες.
Γενικά: Αναζητάς να μείνεις λίγο μόνος/η για προσωπικούς λόγους, για κάτι που σε απασχολεί και πρέπει να το λύσεις ή επειδή ένα δικό σου άτομο έχει πρόβλημα και του συμπαραστέκεσαι όσο μπορείς.
Ερωτικά: Αναζητάς το δικό σου άτομο που μπορεί αυτή την στιγμή να μην είναι δίπλα σου για πολλούς και διάφορους λόγους. Ίσως πρέπει να κοιτάξεις μήπως φταις γιατί έχουν γίνει λάθη και από την δική σου πλευρά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να σου είναι πολύ δύσκολο να αποκολληθείς από το παρελθόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις ένα βήμα μπροστά και τρία πίσω γιατί αποκαρδιώνεσαι και χάνεις το θάρρος σου ενώ πρέπει να κρατάς την σημαία ψηλά, χωρίς να φοβάσαι. Βάλε πείσμα και θα πετύχεις το ακατόρθωτο.
Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις σήμερα γιατί νιώθεις ότι σε κυνηγάει ο χρόνος και οι υποθέσεις άλλων ατόμων και προσπαθείς με τον τρόπο σου να τα εξυπηρετήσεις όσο μπορείς γιατί δεν θέλεις να μείνεις κανένα παραπονούμενο. Η τάση σου για την μαγειρική σήμερα μπορεί να βγει έντονα αλλά με έμφαση στην υγιεινή διατροφή.
Ερωτικά: Ενώ είσαι μερικές φορές έτοιμος/η να βάλεις τις φωνές από την πίεση που νιώθεις, σήμερα θα βιώσεις μια ηρεμία και γαλήνη και θα τα βρείτε με το άλλο πρόσωπο κυρίως σε πρακτικά θέματα που κάνουν καλό και στους δυο. Αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Παρθένο και έχεις γεννηθεί τρίτο δεκαήμερο μπορεί να πάρετε απόφαση να συζήσετε ή να φτιάξετε τον κοινό σας χώρο. Με τον Δίδυμο ή το Λιοντάρι αισθάνεσαι ότι έχεις απομακρυνθεί γιατί δεν λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις ή το μυαλό του είναι μια σε σένα και μια αλλού.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς τη σιγουριά και θα την έχεις γιατί και άκρες θα βρεις μέσα από συνεργασίες αλλά και θα μεθοδεύσεις σωστά και θα οργανώσεις όλα αυτά που χρειάζεται για να προχωρήσεις και να έχεις άμεσα αποτελέσματα.
Γενικά: Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και να αποδείξεις έμπρακτα ότι τα καταφέρνεις και έχεις την ικανότητα να φέρνεις εις πέρας υποθέσεις που είναι της παρούσης και πρακτικά και όχι μόνο σε θέματα διανόησης και ιδεολογίας. Πρέπει να έχεις σωστή διατροφή για καλύτερη υγεία, σωματική και ψυχική.
Ερωτικά: Πιθανόν να μην σε γεμίζει ο τρόπος ζωής σου αυτές τις ημέρες γιατί έχεις πολλά στο κεφάλι σου και σου αφαιρούν ένα κομμάτι από το ρομάντζο αλλά χρειάζονται όλα για να μπορέσεις να επιβιώσεις για αυτό μην υπερβάλλεις, αν δεν γίνονται όπως τα περιμένεις. Με Παρθένο και Ταύρο ίσως να μην έχεις την επικοινωνία που θα ήθελες αλλά τουλάχιστον είσαι μέσα στην σχέση και δοκιμάζεις. Με τον Δίδυμο, λόγω πολλών θεμάτων που έχεις να επιλύσεις ίσως κουράζεσαι ή διαφωνείτε πολύ έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενοχλούν διάφορα πράγματα και κυρίως στη δουλειά σου γιατί πρέπει να εργαστείς πολύ αυτές τις ημέρες για να έχεις την απόδοση που θέλεις. Αυτό αυτόματα σου αφαιρεί το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά και των υψηλών στόχων που έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά.
Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα πολύ καίριο σημείο κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ένα όνειρό σου μπορεί να γίνει άμεσα πραγματικότητα. Ίσως αφορά ένα ταξίδι ή κάποιες άλλες ασχολίες ή χόμπι που μπορεί να συνδυάσεις με παιχνίδι ή ξεγνοιασιά.
Ερωτικά: Δεν φοβάσαι και αυτό είναι κάτι που σε αφήνει να λειτουργείς πιο ελεύθερα και να είσαι ο εαυτός σου. Όσο βλέπεις ότι όταν δίνεις, κάτι καλό παίρνεις, ενθουσιάζεσαι. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα έρθεις πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις χρήματα και θα ξεπεράσεις κάποιες οικονομικές δυσκολίες που είχες εδώ και καιρό κι, εκτός αυτού, η καλή σου κρίση σε θέματα ρίσκου, θα σε σπρώξει να πάρεις πρωτοβουλίες και να έχεις μια πολύ προσωπική επιτυχία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Γενικά: Δοκιμάζεις τα πάντα και κυρίως θέλεις να έχεις την δική σου γνώμη για θέματα που έχουν να κάνουν με το πόσο μπορείς να προσφέρεις και να υπηρετήσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Αλλά δεν είναι εύκολο γιατί δεν υπάρχει εκείνη η επικοινωνία που εσένα θα σε απογειώσει. Μάλλον όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις θα τις κατατάξεις στις αγγαρείες.
Ερωτικά: Όσο τα αναλύεις και τα ψάχνεις και προσπαθείς να καταλάβεις τι γίνεται ακριβώς με τον Ταύρο, Παρθένο ή Σκορπιό, τόσο μπορεί να απομακρύνεσαι από το ζητούμενο σου. Για αυτό άφησε το ψείρισμα και γίνε όσο άμεσος/η και απλός/η γίνεται γιατί δεν σου πηγαίνει καθόλου σαν χαρακτήρας.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ενοχλείσαι γιατί δεν βλέπεις πεδίο δράσης για να έχεις το αποτέλεσμα που θα ήθελες. Πιθανόν να κερδίσεις χρήματα αλλά κάτι θα σου λείπει ή η έμπνευση ή το να βλέπεις μπροστά και να ξεχωρίζεις από το πλήθος.
Γενικά: Ενώ είχες αναστατωθεί ακόμα και από διάφορες εγωιστικές προεκτάσεις του χαρακτήρα σου και ίσως είχες χαλάσει κάποιες σχέσεις, θα βρεις την χρυσή τομή που αφορά την επαφή σου με τα άλλα άτομα αλλά σε συνδυασμό και με τα ενδιαφέροντα και την ενέργεια σου γιατί όλο κάτι σε τραβάει προς το να συμφιλιωθείς αναγκαστικά με κάποιους που είχες συγκρουστεί.
Ερωτικά: Νιώθεις καλά γιατί βρίσκεις με ποιο τρόπο θα φλερτάρεις, θα σταθείς και θα είσαι ακόμα και μέσα σε μια σχέση που την θεωρείς πολύ δύσκολη. Όσο πάντως και να κυνηγάς ένα άτομο, αν δεν το αφήσεις να έρθει μόνο του, θα νιώθει εγκλωβισμό και δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιων ατόμων γιατί θα έχεις πειθώ και ικανότητες σε αυτό που κάνεις. Το ότι θα πάρεις χρήματα από μια παλιά δουλειά ίσως να μην είναι αναμενόμενο αλλά ό, τι έρχεται θα το καλοδεχτείς.Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *