Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Εδεσσαϊκό Θέατρο: Έπεσε η αυλαία του ''Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα''

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε ακόμα μία παραγωγή από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.

Το κοινό που κατέκλυσε για μία ολόκληρη εβδομάδα την αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας, απόλαυσε την ηθογραφική κωμωδία του Γιώργου Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα της Δέσποινας Οτουντζίδου. Γέλιο, συγκίνηση και νοσταλγία σε μια παράσταση που μας ταξίδεψε με τις υπέροχες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, τα σκηνικά και τα κοστούμια αλλά κυρίως τις ερμηνείες των ερασιτεχνών ηθοποιών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ζωντανεύοντας τους ήρωες του έργου επί σκηνής.

Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου ευχαριστεί τους χορηγούς, τα ΜΜΕ, τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν σ αυτή την παραγωγή και υπόσχεται πως μέσα από τις δράσεις του συλλόγου, θα συνεχίσει να προσφέρει και να προάγει πολιτισμό στην πόλη, τιμώντας τη λαμπρή 35χρονη πορεία και φήμη που τους κληροδότησαν οι ιδρυτές του.


edessanews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *