Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Και η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τη χώρα μας σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της και τους Έλληνες πολίτες σε μια περίοδο επώδυνης δοκιμασίας.

Η 1η του Μάη συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις, τις θυσίες των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο αύριο, πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και μας δείχνει το δρόμο τον δύσκολο, τον τραχύ, ταυτόχρονα όμως το δρόμο της συλλογικής και ατομικής ευθύνης.

Εμείς στον ακριτικό Δήμο Αλμωπίας, βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και στοχεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο, με συλλογική δράση και αλληλεγγύη.

Πορευόμαστε ενωμένοι στον δρόμο της Δημοκρατίας και της Αξιοπρέπειας!



Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *