Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Άξιος πρωταθλητής παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ 2019 ο ΦΟ Αριδαίας! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 62-59 

Ιστορική στιγμή για την παιδική μας ομάδα που κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό, καταθέτοντας ψυχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο 

ΦΟΑ ΦΟΑ ΦΟΑ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟ 

#foafamily

Δεκάλεπτα: 16-20, 37-30, 43-54, 62-59.

ΦΟ Αριδαίας (Χασάπης): Σιδηρόπουλος, Βασίλογλου 3 (1), Παυλίδης 14 (3), Σαρικούδης 10 (2), Πετρούδης Γ., Αναστασίου, Παντής, Ζουνίδης, Πετρούδης Δ. 8, Τσακίρης 4, Περχαρίδης, Αμπάρης 23 (1).

ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα (Χοτοκουρίδης): Μαρμαρίδης, Γιαμούζης 22 (4), Καπέτας, Χασιώτης, Μεσκούρης 10, Πετρόπουλος, Γαζέτης 4 (1), Ρούκας 18, Λιακόπουλος 5, Λιανός, Μέλλιος.


Γιώργος Αποστολίδης: Συγχαρητήρια πρώτα στα παλικάρια μας και στους προπονητές μας για τη σκληρή δουλειά. Έπειτα στους γονείς των παιδιών για την υπομονή και τη συμπαράσταση όλη τη χρονιά και την πίστη στο πλάνο της διοίκησης.
 
 


 

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *