Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Πέτρος Τσαρκνιάς: "Η νέα Δημοτική Αρχή χρειάζεται όραμα, ορθολογική οικονομική διαχείριση και αποτελεσματική διοίκηση"

Σ΄ αυτές τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, καλούμαστε να δώσουμε ειλικρινείς απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Αλμωπία είτε γιατί εκκρεμούν εδώ και δεκαετίες είτε γιατί προέκυψαν μαζί με την οικονομική κρίση.
 
Η συμμετοχή ανθρώπων με όρεξη για δουλειά, με γνώση και εμπειρία, μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας και να τον οδηγήσει εκεί που του αξίζει. Η νέα Δημοτική Αρχή χρειάζεται όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό, αναπτυξιακό σχέδιο, πρωτοβουλίες, ορθολογική οικονομική διαχείριση και αποτελεσματική διοίκηση.

Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Ενωμένοι για την Αλμωπία», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάκη Χατζηδημητρίου, επιθυμώ να συμβάλλω και εγώ, μαζί με ανθρώπους με κοινό όραμα, ιδέες, θέσεις, προτάσεις και διάθεση να εργαστούμε συλλογικά για τον τόπο μας. 
 
Σε μια κοινή προσπάθεια, που θα οδηγήσει στο δρόμο της ελπίδας, της εξωστρέφειας, της αισιοδοξίας και της ανάπτυξης. Αυτόν το δρόμο είμαστε έτοιμοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να τον διαβούμε με επιτυχία.
 

Πέτρος Τσαρκνιάς

5 comments:

  1. Να δω πως θα συννενοηστε. Μακεδονία? Βόρεια Μακεδονία? Σκόπια? Ο Πέτρος ξέρω θα την λέει Βόρεια Μακεδονια έτσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετρο εισαι ενας υπεροχος ανθρωπος, συνεχισε ετσι και μην ακους τιποτα και κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta therma mou sinxaritiria petro, na sai kala kai na xis kali epitixia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τετοιους αξιους ανθρωπους χρειαζεται η αλμωπια. Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ρε συριζοσκυλο τραβά στη Γερμανία να σε ταιζει η Άγκελα αφού εδώ είστε ανεπιθυμητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *