Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΤΕΒΑ: Συνεχίζεται στους Δήμους Πέλλας και Αλμωπίας η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους

Συνεχίζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στους Δήμους Πέλλας και Αλμωπίας, η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.


Για τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας και του Δήμου Αλμωπίας αντίστοιχα, η διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ξεκίνησε σήμερα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους, που θα ολοκληρωθεί αυτήν την εβδομάδα.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν νωπά τρόφιμα και, ειδικότερα, κρέας βόειο και χοιρινό, τυρί φέτα, ημίσκληρο τυρί και ακτινίδια.

Συγκεκριμένα:

  • για τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας, η διανομή θα γίνει τη Δευτέρα 13/5, την Τρίτη 14/5 και την Τετάρτη 15/5, από τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17–19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

  • για τους ωφελούμενους του Δήμου Αλμωπίας, η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 16/5 και την Παρασκευή 17/5 από τις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας.

Οι ώρες διανομής για τους ωφελούμενους και των δύο Δήμων είναι από τις 09:00 έως τις 18:00.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους της συσκευασίας (κυρίως στις περιπτώσεις πολυμελών οικογενειών) χρειάζεται μεταφορικό μέσο για την μεταφορά των προϊόντων που θα παραληφθούν.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *