Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Γιώργος Χασάπης: "Τα παιδιά αυτά έχουν ψυχή και μέλλον"

Γιώργος Χασάπης: "Αυτά είναι τα παλικάρια που κατάφεραν να φέρουν το κύπελλο στην πόλη μας.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και μετά από καλό προγραμματισμό φέραμε αυτό το αποτέλεσμα.

Πρωταθλήτρια της Ένωσης γίνεται για πρώτη φορά η παιδική ομάδα του ΦΟΑ αφού προηγούμενη αντίστοιχη επιτυχία ήταν το 2001 με την εφηβική ομάδα.

Θα σταθώ μόνο σε ένα κομμάτι στον τελικό που ήταν πραγματικά δύσκολος. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει μια διαφορά δεκατεσσάρων πόντων πράγμα πολύ δύσκολο για αυτές τις ηλικίες.

Αυτό δείχνει πως τα παιδιά αυτά έχουν ψυχή και μέλλον.

Τέλος θέλω να τα συγχαρώ μέσα από την ψυχή μου για αυτό το κατόρθωμα γιατί μόνο αυτά ξέρουν πόσο κόπιασαν για να φτάσουν εδώ.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους γονείς για την καθημερινή παρουσία και συμπαράσταση.

Βέβαια στον συνεργάτη μου Αναστασιάδη Γιάννη θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ σπουδαία βοήθεια που μου προσέφερε."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *