Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ο Δήμος Σκύδρας παρέλαβε αυτοκίνητο για το «Βοήθεια στο σπίτι»

Ο Δήμος Σκύδρας παρέλαβε ένα αυτοκίνητο με δωρεάν παραχώρηση από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων easy2rent του Λύσανδρου Χ. Αμιτζόγλου, μ΄ έδρα την Κρύα Βρύση.

Το αυτοκίνητο αυτό, που παρέλαβαν, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, εκ μέρους του Δήμου Σκύδρας ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεμιστοκλής Κρητίδης κι ο Προϊστάμενος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Καρυπίδης, θα χρησιμοποιηθεί, για όσο χρόνο απαιτηθεί, από τα στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας κι αλληλεγγύης στις ευπαθείς ομάδες και στα ηλικιωμένα άτομα του πληθυσμού μας, λόγω κορωνοϊού.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή τη δωρεάν παραχώρηση του αυτοκινήτου δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια του κ. Αμιτζόγλου ενισχύει τα μέσα του Δήμου μας κι αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την υλοποίηση των δράσεων στήριξης των συμπολιτών μας. Τον ευχαριστούμε θερμά, ευχόμαστε τα καλύτερα για τον ίδιο και για την οικογένειά του.

Γενικότερα, στις κρίσιμες καταστάσεις που βιώνει η χώρα κι ο τόπος μας η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και η εταιρική κοινωνική ευθύνη μας κάνουν να νιώθουμε αισιόδοξοι, μας εμψυχώνουν και μας ενώνουν στον συλλογικό αγώνα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού για να βγούμε όλες κι όλοι μαζί υγιείς και νικητές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *