Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Τελεσίγραφο Ζέρβα στην κυβέρνηση: "Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης ή την κλείνω!"

Μετά τον χαμό στην παραλία, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στέλνει τελεσίγραφο μέσω του ethnos.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλια είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έθεσε το θέμα στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και εξέφρασε τον προβληματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης περιμένει από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μία κεντρική ρύθμιση τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης όσο και για την μαρίνα του Φλοίσβου αλλά και για άλλα επίμαχα σημεία της επικρατείας όπου παρατηρείται τις τελευταίες μέρες συνωστισμός μετά και την άνοδο της θερμοκρασίας.

Πηγές από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης έλεγαν στο ethnos.gr ότι η κυβερνητική ρύθμιση αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα. Αν μια τέτοια ρύθμιση δεν καταστεί εφικτή τότε ο δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε μονομερής ενέργεια και θα επιβάλει περιορισμούς αξιοποιώντας την δημοτική αστυνομία και σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία. Μεταξύ άλλων σχεδιάζεται να μπουν ακόμη και κιγκλιδώματα σε κάποια σημεία της Νέας παραλίας προκειμένου να αποτρέπονται οι άσκοπες βόλτες των πολιτών και ο συνωστισμός.

Στο μεταξύ για άλλη μία μέρα βγήκαν κατά δεκάδες για τρέξιμο οι πολίτες, στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας (30/3), με τις εικόνες να θυμίζουν εποχές προ απαγόρευσης κυκλοφορίας. Για τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του OPEN TV μάλιστα, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα είπε χαρακτηριστικά πως «αυτές οι συμπεριφορές είναι επικίνδυνες και πρέπει ο καθένας μόνος του να ανακαλέσει τον εαυτό του στην τάξη».
 
 
 
 
 
 
απο το ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *