Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Νίκος Παρούτογλου - Παραχώρηση αντιμισθίας αιρετών "Αλμωπία Ψηλά"

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ COVID-19.


Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας θεωρώ υποχρέωση μας να συμβάλουμε και εμείς οικονομικά , στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας.

Ως παράταξη Αλμωπία Ψηλά , αποφασίσαμε πως το 50% της αντιμισθίας των μηνών Απριλίου και Μαΐου των αμειβομένων συμβούλων μας να διανεμηθεί ως εξής : το ήμισυ των χρημάτων θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του Κορωναιού και το υπόλοιπο θα χρησιμοποιηθεί για αγορά υλικών όπως μάσκες , γάντια , αντισηπτικά και ότι άλλο χρειάζεται και θα δοθούν στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και στο πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!


ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *