Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Ο Εμπορικός Βιοτεχνικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αριδαίας, (σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 7/6/2020) ολοκλήρωσε την συγκέντρωση των απόψεων των μελών του, σχετικά με την πεζοδρόμηση των οδών Κύπρου, Χρυσοστόμου Σμύρνης και της παράπλευρης της πλατείας Σέτσκου.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών στην δράση αυτή του συλλόγου ήταν καθολική, άμεση, και ουσιαστική.

Από την καταμέτρηση των απαντήσεων του ερωτηματολογίου προκύπτουν τα εξής αποτελέσματα :

133 μέλη – επαγγελματίες ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την πεζοδρόμηση

60 μέλη – επαγγελματίες ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την πεζοδρόμηση

38 μέλη – επαγγελματίες ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ με την πεζοδρόμηση

10 μέλη – επαγγελματίες ΔΕΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΑΠΟΨΗ


Κατόπιν των ανωτέρω αποτελεσμάτων προτείνουμε στην Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει την απόφαση της για το εν λόγω θέμα και να ξεκινήσει διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς αφού γίνουν νέες μελέτες από συγκοινωνιολόγους.

Ως Σύλλογος στηρίζουμε πάντα και είμαστε σύμμαχοι στις προσπάθειες της εκάστοτε δημοτικής αρχής που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας.

Στηρίζουμε την αγορά του τόπου μας και πάντα ενεργούμε με γνώμονα την άποψη και το συμφέρον όλων μας.

Η παρούσα είναι η μοναδική επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Οτιδήποτε έχει αναρτηθεί διαφορετικό από το παρόν δεν αφορά τον Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *